522
Фантастичний елемент декору здивує всіх і заощадить гаманець від зайвих витрат.
Ви не знаєте, як здивувати своїх гостей, або просто хочете насолодитися вечорами в казковій атмосфері, але ви не маєте достатньо грошей на дорогий декор? Тексти пісень, а це означає: Тоді ви прийшли до правого місця!
"Сайт" У мене є яскрава ідея! Виявляється, ви можете створити декорування своїми руками для будинку Дешеві і неймовірно красиві ліхтарі, які випромінять світло вночі. Секрет цих ліхтарів знаходиться в сонячних панелях, які накопичують енергію протягом дня, і віддають його вночі.
Так, щоб створити їх, потрібно тільки 3 елементи! Ви можете знайти в будь-якому магазині декору.
Вам потрібно.
Виробництво
Потім потрібно приклеїти решту ліхтаря на кришку кані. 1 990 Р
І нарешті заповніть банку гальками або скляними намистинами і викрутіть кришку.
Ви побачите детальний процес виготовлення цього елемента декору в короткому відео! Не чекайте...
Краса його. Головна-декорація Це те, що ви обираєте начинку самої бані, тим самим принесіть її відповідно до смаку і настрою. Крім того, ці диво банки підходять для будь-якого заходу, будь то формальна вечеря або зустріч з друзями. І найголовніше, вартість готового виробу здивує вас!
Мені подобається. декор? Поділитися з друзями
"Сайт" У мене є яскрава ідея! Виявляється, ви можете створити декорування своїми руками для будинку Дешеві і неймовірно красиві ліхтарі, які випромінять світло вночі. Секрет цих ліхтарів знаходиться в сонячних панелях, які накопичують енергію протягом дня, і віддають його вночі.
Так, щоб створити їх, потрібно тільки 3 елементи! Ви можете знайти в будь-якому магазині декору.
Вам потрібно.
- Склопан
- Сонячна лампа
- камені
Виробництво
- По-перше, необхідно видалити тіло ліхтаря і активувати його відповідно до інструкцій.
Потім потрібно приклеїти решту ліхтаря на кришку кані. 1 990 Р
І нарешті заповніть банку гальками або скляними намистинами і викрутіть кришку.
Ви побачите детальний процес виготовлення цього елемента декору в короткому відео! Не чекайте...
Краса його. Головна-декорація Це те, що ви обираєте начинку самої бані, тим самим принесіть її відповідно до смаку і настрою. Крім того, ці диво банки підходять для будь-якого заходу, будь то формальна вечеря або зустріч з друзями. І найголовніше, вартість готового виробу здивує вас!
Мені подобається. декор? Поділитися з друзями
5 Симптоми допоможуть вам розпізнати діабет Кожна хвилина має значення!
Йока - вірменська закуска з лаваші: вона миттєво звикне!