У світі відомий грузинський соус сацебелі має кисло-солодовий смак, густу консистенцію та пряний аромат - це не випадково, що він є незмінним атрибутом грузинських бенкетів. Цей соус подається в будь-яку страву: рис, макарони, лобо, хачапурі, сир, овочеві страви і тепле лаваш.
Я люблю цей соус! Я поважаю Грузинські за свою прекрасну кухню. Смачний, самодостатній.
Я збираю десь на ринку, свіжі помідори все ще повний, перець, свіжі ароматні зелені. Є спалювання бажання довести все це чудовий будинок і об'єднати в єдине ціле - satzebeli. І я думав, що я зробив це терміново. Починаємо готувати!
Час готування: 40 хвилин.
Портія: На волі
Склад страви: простий
Інгредієнт:
свіжі томати - 1 кг;
Пара червоних перців, гаряча і солодка;
горіхи - купання скла;
зелена петрушка, базиліка і cilantro;
часник - кілька зубчиків;
сіль-сугар
Як приготувати:
1,1 км Я швидко розім'явся томатами в моєму звичному вигляді - "натираємо на тертці". Так як соус не буде їсти відразу, я нагріваю його. Я поклав томатну пюре в сауте і відправив її в вогонь.
2,2 км Ось чому я збираю пару великих м'ясних солодких перців. І пара гострих, але тільки ядер. Очищення, різання, шліфування в блендері. Відправляючи його на помідори.
3. У В той час як мої томатні кип'ятіння, я очистила мої трави: петрушка, базилік, олівець. І зробивши деякі зубчики часнику.
4. У Тепер все це потрібно подрібнити, блендерна робота. По-перше, я роблю шліфувати горіхи. Потім зелень і часник, і, нарешті, змішування.
5. Умань Я відправляю його до стейка і дайте його кип'ятити протягом 10 хвилин, помішуючи так, щоб всі ароматні вміст рівномірно розподілені в соусі. Додавання солі по дорозі. Я заливав ще одну ложку цукру.
6. Жнівень Потім заливають ще варення соусу на банки і щільно запечують.