10 Damn Genius Думки про домашні тварини, які зробили мій день

Всі, хто має домашні тварини, часто думають про їх поведінку, фантазія, що це може означати, і помітити цікаві нюанси у звичаях своїх друзів. З таких рефлексій іноді припускають вступні висновки.

Веб-сайт Пропонуємо оцінити ці перлини думки і веселитися.

Кіт завжди дивиться, що якщо вони хотіли, вони будуть вказувати на граматичні помилки. р.

Я дивлюся, якщо мій собака завжди дивиться мене до ванної, тому що я завжди слідувати за нею зовні і вона просто думаю, що це завжди працює так?

Інколи Я відчуваю, що мій кішка є голодним на моєму харчі, не блювотніє за шматочок, але для того, щоб я відчував про їжу так багато.

Якщо мій собака може навчитися говорити, будь-який може дізнатися найглибші секрети в обміні на шматки сиру.

Я хотів би бути домашньою золотою рибою, щоб випробувати відчуття раптового дощу від їжі.

Я дивлюся, якщо мій кіт вважає кур'єром, тому що він приносить мені харчування.

Я думаю, що виробники кормів для собак повинні покласти собаку іграшки в нижній частині мішків, так само, як вони роблять з дитячим злаком. 6805447р.

Часом я думаю, що кішки сидять по дверима, коли я залишаю, тому що я впевнений, що я просто стояв на іншій стороні протягом 10 годин на добу.

На упаковці з кормом для собак, фактично можна вказати будь-який смак. Після того, як власники не намагаються, щоб переконатися, що це беконом.

Для більшості кішок і деяких собак, їх дім є світом. Так йде в оксамиту, як відбувається галактична подорож і дивиться дивовижних істот навколо.

Фото з thebabblingofagoldfish preview

Дивитися також.
Якщо ваша кішка діє дивно, що не варто турбуватися.
Тестування. Чи можна ви вгадати, які ноги вони: цуценя або кошеня?
Цей собака має бути посміхнений протягом 12 років, і він має особливий причин

www.adme.ru/zhizn-dobro/etot-pes-ulybaetsya-vot-uzhe-12-let-i-u-nego-na-to-est-osobennaya-prichina-1319665/