Обгорніть ноги фольгою в декількох шарах. Що відбувається в 1 годину здивує ваш лікар!

Алюмінієва фольга - унікальний матеріал. Лікування фольгою практикувалася в Стародавньому Китаї: фольга наноситься на біологічно активні точки, відповідальні за роботу захворюваних органів.

Сьогодні ви дізнаєтеся, як позбутися від свербіння болю в суглобах за допомогою звичайної фольги для їжі! Все завдяки своїм рефлексивним властивостям з неймовірним цілющим ефектом. Обробка суглобів фольги Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми оволодіємо психотерапевтом Рейхом, який він описав докладно, як лікувати фольгою. Фольга може вилікувати застуди, радикуліт, цервікальний остеохондроз і навіть подагувати! Фольга, що наноситься на соєве місце, відображає біостриці в меридіан, з якого вони еманують. Це впливає на хворий орган, пов'язаний з меридіаном, а біль зникне.

Обробка алюмінієвої фольги до Непросто. Обгорніть боляче місце фольгою, наприклад, кістки на ногах. Заблокувати чарівний інструмент з бандажем. Фольга повинна наноситися на заспокійливе місце з блискучою стороною!

Я використовую для того, щоб хворіли, особливо коли погода змінилася. Шукаю на хмарі небо, я хотів, як в боці! Але фольга допомогла, через тиждень таких процедур з'явився рельєф. Я з радістю дізнався про цю дивну техніку!

Курс лікування фольги дає хороший результат! Я сподіваюся, що цей інструмент допоможе їм!