434
Ось чому білі отвори на основі нігтя можуть зникнути: не пропустіть тривожний симптом!
Подивіться на ваші нігті, ви побачите світлові спуски на їх основі? Це його. вся в сокуОр lunulas.
Як правило, більшість людей мають їх від народження, але з віком вони можуть зникнути на деякі пальці повністю, а на деяких - згасити. Вимкнено, красива Хвороба може вказати стан певних органів.
Офіційна медицина дозволяє можливості діагностика захворювань за станом нігтів, особливо отвір. Ви можете перевірити здоров'я прямо зараз!
Якщо вуаєрист Вони присутні на нігтях всіх пальців - це ознака відмінного здоров'я. Але відверті, м'які або відсутні отвори дають підставу для прослуховування вашого тіла.
Також варто звернути увагу на колір наявного світильника. Жовтий свідчить про очевидні проблеми з печінкою, розмитий свідчить про слабке серце, білі плями свідчать, що організм не має цинку, а жовтий вказує на порушення головного мозку.
Ваші друзі будуть корисними для проведення швидкої діагностики на нігтях!
Як правило, більшість людей мають їх від народження, але з віком вони можуть зникнути на деякі пальці повністю, а на деяких - згасити. Вимкнено, красива Хвороба може вказати стан певних органів.
Офіційна медицина дозволяє можливості діагностика захворювань за станом нігтів, особливо отвір. Ви можете перевірити здоров'я прямо зараз!
Якщо вуаєрист Вони присутні на нігтях всіх пальців - це ознака відмінного здоров'я. Але відверті, м'які або відсутні отвори дають підставу для прослуховування вашого тіла.
- липкі великий Найбільш помітний і відображає стан мозку і легенів. У важких курців вона може згасити або значно зменшити, але зникне отвір на цьому пальці може вказувати, що людина не повністю адекватна або навіть страждає від хізофренії.
- Відсутній отвір на Індекс-фінгер говорить про несправність в товстому кишечнику, печінці і підшлункової залози, а також хронічних захворюваннях органів ЕНТ.
- Середній палець Відповідальна за серцево-судинну систему. Відсутність отвору на ньому може бути відповідь на прояви вегетативної дистонії, стрибків тиску і порушень ритму серця. Ви повинні зацікавити судини!
- Змочуємо отвір на кільце-фінгер говорить про проблеми лімфатичної системи, порушення в ендокринній системі і порушення обміну речовин.
- Лунка рожевий може зникнути практично в першу чергу, так як він відображає стан дрібного кишечника, який відлягається в першу чергу.
Також варто звернути увагу на колір наявного світильника. Жовтий свідчить про очевидні проблеми з печінкою, розмитий свідчить про слабке серце, білі плями свідчать, що організм не має цинку, а жовтий вказує на порушення головного мозку.
Ваші друзі будуть корисними для проведення швидкої діагностики на нігтях!
Ось чому ви ніколи не повинні розміщувати фотографії ваших дітей онлайн.
Це найсмачніша кукурудза, яку я коли-небудь смакував! Солодкий, хрусткий, яскравий ...