Поганий малюк не міг купити їжу. А потім власник магазину прийшов з крутим трюком!

Редакція Про нас Він любить історії людської доброти і взаємодопомоги. Може бути тому, що ми пропустили їх так багато в житті?

Після того, як я пішов на невеликий продуктовий магазин, щоб купити картоплю і молоко. А потім я помітив маленького хлопчика, дуже тонкий і в тоновому одязі. У свіжому зеленому горі.

Я приділяв за мої паростки і приділяв увагу собівартості гороху, адже дитина просто стояв і виглядала на нього. Я побачила розмову між паном Міллером, ведучим, і хлопчиком в тоновому одязі.

"Хі Гаррі" Міллер розповів бідний хлопчик. "Як ви сьогодні?"

«Привіт, пан Міллер. Дякую. Просто захоплюючи цю гру, вона дуже красива.

"Так, він добре. Як ваша мама, Гаррі?

"Що краще і краще."

«Це дуже добре. Чистий Я допоможу вам щось, Гаррі?

Ніщо, сер. Я просто захоплення гороху. й

«Чи потрібно брати?» запитав Міллер.

"Ні, сер." Я не маю нічого платити. й

«Щоб ви хочете продати?» Деякі діти продали мені свої скляні кульки в обміні для їжі. й

"О, я отримав скляний кульку теж!" - сказав Гаррі, і почав роумінг через кишеню. "У мене є тільки один."

Так? Давайте мені дивитися на нього, Міллер сказав.

Хлопці витримали свою руку, яка мала блакитну кульку в ній, говорячи: "Це це". Гарний, це не так?

"Оф-курс", - відповів Міллер, вивчення кульки.

«Тільки це синя і я хотів червоний. У вас є червоний в домашніх умовах? ?

"Я думаю так." Ми повинні бачити. й

"Я тебе скажу. Прийміть додому цей пакет гороху, і наступного разу ви прогуляєте, принесіть мені червоний кульок.

«Ралі?» Я впевнений, що я буду, пан Міллер.

Млинці, які стоячи, прийшли допомогти мені. «У цьому місті є два інших бідних хлопчиків». Він страшний. Я, як і раніше, з ними. Продає їм горох, яблука, помідори та інші продукти. Він купує скляні кульки з них. Спочатку він каже, що він не схожий на їх колір. Тоді, коли вони повернулися з червоною кулькою, Джо вирішує він не схожий на колір. Він відправляє хлопчикам додому з пакетом круп і просить зелений або помаранчевий м'яч. І так це.

Я залишила магазин посміхатися, застрягнувши добротою цього чоловіка.

Після того, як я переїхав до Монтани, але я ніколи не забув історію Міллера, хлопчиків і їх обмін кулі. Це кілька років. Кожна роса швидше, ніж попередній. Я нещодавно відвідав старі друзі в Колорадо, де я дізнався, що Міллер помер.

На цей день, і мої друзі не могли б допомогти, але йти. Я погодився супроводжувати їх.

При приході в моргу ми зустрілися з родичами і висловили наші забобони до них. До нас були три молоді чоловіки. Один з них був у військовій уніформі, другий мав красиві зачіски, темні костюми і білі сорочки. Вони виглядали гідно.

Підіймається панс. Міллер. Кожна захопила її, поцікавила її на щік, сказав кілька слів, і переїхала до пана Міллера. Вона дивилася з хмарним око, як кожна молода людина блідий коротко і наносила свою теплою рукою до холоду, бліда руку в кафіні. Вони всі залишили моргу, відмираючи від сліз.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я сказав, що я був і нагадав її історію, вона сказала мені багато років тому. Обмін продуктів для скляних кульок. Її очі шеон, вона взяла руку і привели мене до труни.

«Це три юних чоловіків, які просто вийшли, це хлопці, які я розповіли про тебе. Вони просто сказали мені, вони дійсно оцінили те, що Джо зробив для них. Тепер, коли Джо не може змінити свою думку про колір або розмір кульки, вони приходять оплатити свій борг. Ми ніколи не були дуже багатими, але тепер Джо може розглянути себе найбагатшим людиною в Колорадо.

З любов'ю і ніжністю вона підняла без життя пальці її покійного чоловіка. Під ним подрібніть три червоні скляні кульки.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8