Ця пара receives дивовижна подарунок для їх 63rd весілля ювілей

Любов в якості дорогого вина - протягом багатьох років набуває особливої міцності і глибини.
Редакція Веб-сайт Я впевнений, що любов дійсно може статися. Перевірити його теж.

Вони зустрілися з шансом - Джо пила Ванда ходить на вулицю. Він просто пішов до гарної дівчини і попросив її. Це сталося 28 грудня 1950 р. Через кілька років вони одружилися і не відокремили.

Ванда і Джое одружені за 63 років. Вони підняли три дітей, вже мають онуки і навіть великі члени. Їх дідусь Шалеен Нілсон є професійним фотографом. Вона завжди захопила вороже ставлення своїх великогабаритних і бажала поділитися ним зі світом. Тому я вирішив дати їм торкнутися фотосесію за свою ювілейну весілля.

Мета шаліна — захопити ніжність та чутливість у об’єктиві камери, щоб показати людям історію істинної, тремтальної любові.

«Я хочу показати світ, що любов досі існує. Моя бабуся без сумніву найкраща людина, що я знаю. Я зателефоную їм мої герої, каже Шальлін.

«Я знав, що я мав створити щось особливе. Так було приємно дивитися мій бабуся, як вона була готова до фотосесії, підбираючи плаття. Як збуджена вона. І я відчував себе дуже щасливим, що я був частиною цієї історії любові в певній мірі, говорить Шалене Нельсон.

3610Р. 4200Р.

Шалін попросив своїх грандіознихпарентів, щоб писати любов листи один одному і читати їх вголос під час фотосесії. Зробіть свої дивовижні спогади, щоб зробити Wanda і Joe дійсно красивим.

«Дар Ванда, Я не писав листа до вас. Я ще люблю тебе, і ще більше, ніж раніше. Роки проходять швидко. Одного ранку ми просто прокинулися. Але в будь-якому випадку, я б не торгую ці роки навіть з золотом Аляски.

«У нас є три діти, і під час їх підняти, було багато задоволення. Більшість часу. Зараз у наших дітей є діти власних, а деякі з них мають дітей. Ви і я повинен бути дійсно старий. й

«У нас так багато. А тепер наші золоті роки прибули. Я люблю вас сьогодні, як я зробив день я одружився. Вартість ліцензії тільки $2, але це було найкращою угодою коли-небудь! Для всіх закоханих Вам, Джо, Ванда пише.

Ванда і Джо, пощастило зустрітися один одному. Навколо дуже близької людини, любляча і бути коханою для багатьох, багато років є справжнім щастям.

Фото з попереднього перегляду слайделін
Shalyn Nelson Любов, The Nelsons

Дивитися також.
25 Фотографії True Love
15 міні-історій про те, як жити в маленькому житті
20 Фотографії, які показують любов є в будь-якому місці
Все, що вам потрібно,

www.adme.ru/tvorchestvo-hudozhniki/vsio-chto-vam-nuzhno-eto-lyubov-1178510/