10 Способи очищення холодильника після і для всіх

Замовити в холодильнику не просто справа естетики. У хаосі ми втратимо наші продукти і забуваємо про них. Не сумнівайтеся, але коли ми починаємо з'ясувати те, що він любить. А крім того, мес веде до того, що холодильник, якби завжди мало місця.

Так що замовлення на полицях радує око, Веб-сайт У мене є чудова ідея для зберігання їжі.

1,1 км На полиці великих контейнерів 10 Способи очищення холодильника після і для всіх

Після того, як ієр: купити контейнери, знак (м'ясо, риба, молочні продукти і т.д.) - і замовити на полицях, які ви надали. Як і що зроблено тут.

2,2 км Ми висить пакети на канцелярських затисках 10 Способи очищення холодильника після і для всіх

Вбити два птахи з одним каменем: пакети закриті, а полки безкоштовні. Ви можете дізнатися більше про цю ідею тут.

3. У Покладаємо соуси у формі яєць кришкою 10 Способи очищення холодильника після і для всіх

Так ви можете легко забути про соуси лежачих в холодильнику двері. Про це читайте тут.

4. У Зелені переносять з мішків в банки з кришками 10 Способи очищення холодильника після і для всіх

Озеленення для салату прослужить довше. І не більше полиць, повних сумок. Ви можете дізнатися більше тут.

5. Умань Робити магнітний Суперконтейнери 10 Способи очищення холодильника після і для всіх

Ідея для найбільш винахідливих. Інструкція по виготовленню тут.

6. Жнівень Моя холодильник з натуральним домашнім засобом 10 Способи очищення холодильника після і для всіх

Очистити на полицях, а також приємний запах лимона і розмарину як бонус. Цей рецепт можна знайти тут.

7. Про нас Зробіть спеціальне місце для їжі, яке потрібно терміново їсти 10 Способи очищення холодильника після і для всіх

Не витрачайте їжі! Як зробити таку чарівну коробку тут.

8. У Заборонити прийом на кожну полицю в двері 10 Способи очищення холодильника після і для всіх

Не забудьте вставити теги на полицях так, щоб домашні не плуталися. Як виконати цю операцію, читайте тут.

9. Навігація Закусочна зона 10 Способи очищення холодильника після і для всіх

Ми обов'язково хочемо перевірити наші улюблені серії! Деталі, приходьте тут.

10. Поставте в офісні приводи морозильника 10 Способи очищення холодильника після і для всіх

Добрий, хаос у морозильній камері! Про цю ідею читайте тут.

Дивитися також.
40 способів організації замовлення в будинку
Покажіть мені, що в холодильнику, і я розповім, що ви знаходитесь.

www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/skazhi-mne-chto-u-tebya-v-holodilnike-i-ya-skazhu-kto-ty-903960/