473
10 Способи очищення холодильника після і для всіх
Замовити в холодильнику не просто справа естетики. У хаосі ми втратимо наші продукти і забуваємо про них. Не сумнівайтеся, але коли ми починаємо з'ясувати те, що він любить. А крім того, мес веде до того, що холодильник, якби завжди мало місця.
Так що замовлення на полицях радує око, Веб-сайт У мене є чудова ідея для зберігання їжі.
1,1 км На полиці великих контейнерів
Після того, як ієр: купити контейнери, знак (м'ясо, риба, молочні продукти і т.д.) - і замовити на полицях, які ви надали. Як і що зроблено тут.
2,2 км Ми висить пакети на канцелярських затисках
Вбити два птахи з одним каменем: пакети закриті, а полки безкоштовні. Ви можете дізнатися більше про цю ідею тут.
3. У Покладаємо соуси у формі яєць кришкою
Так ви можете легко забути про соуси лежачих в холодильнику двері. Про це читайте тут.
4. У Зелені переносять з мішків в банки з кришками
Озеленення для салату прослужить довше. І не більше полиць, повних сумок. Ви можете дізнатися більше тут.
5. Умань Робити магнітний Суперконтейнери
Ідея для найбільш винахідливих. Інструкція по виготовленню тут.
6. Жнівень Моя холодильник з натуральним домашнім засобом
Очистити на полицях, а також приємний запах лимона і розмарину як бонус. Цей рецепт можна знайти тут.
7. Про нас Зробіть спеціальне місце для їжі, яке потрібно терміново їсти
Не витрачайте їжі! Як зробити таку чарівну коробку тут.
8. У Заборонити прийом на кожну полицю в двері
Не забудьте вставити теги на полицях так, щоб домашні не плуталися. Як виконати цю операцію, читайте тут.
9. Навігація Закусочна зона
Ми обов'язково хочемо перевірити наші улюблені серії! Деталі, приходьте тут.
10. Поставте в офісні приводи морозильника
Добрий, хаос у морозильній камері! Про цю ідею читайте тут.
Дивитися також.
40 способів організації замовлення в будинку
Покажіть мені, що в холодильнику, і я розповім, що ви знаходитесь.
www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/skazhi-mne-chto-u-tebya-v-holodilnike-i-ya-skazhu-kto-ty-903960/
Дівчина створює з звичайних оболонок крони чарівної краси
10 ситуацій, які боляче знайомляться з чутливими людьми