Мотивація: Як мотивувати себе?

7123557

Мотивація – це внутрішній, емоційний стан, який мотивує людину до дії.

Так як ви мотивуєте себе, щоб досягти успіху? Що робити і що робити не варто?

Методика мотивації себе для успіху:

1) Завжди і в будь-яких обставинах тримати ваші негативні думки. Вважаю, що всі думки є матеріалом! І якщо ви думаєте про поганий час і уявіть його у всіх тонах - це погано для вас і станеться!

«Сухце не є остаточним, відмова не жирна, сміливість продовжувати це те, що має значення». Winston Churchill.

2) Переконайтеся, що ви прокидаєте рано, незалежно від вихідних. Найкраща мотивація – це мотивація, яка починається вранці.

Покажіть мені, якщо ви прокинете рано, вам буде достатньо часу, щоб зробити все! Навіть якщо ви не поспішаємо, і ви не маєте важливих і термінових речей, щоб зробити, прокинувшись рано в будь-який час - проведіть цей час на себе, на вашому розвитку, прочитайте кілька сторінок корисної і розвиваючої книги, наприклад, Брайан Трейсі. Мільйони доларів, які варяться. Господи, Бог дає йому. й

(3) Мотивація виграти!

Завжди, кожен день, кожен хвилина, прагнути до перемоги! Кожен завжди має вибір: виграти або втратити в даній ситуації. Коли ви прокинете, не чекаєте, налаштуйте собі весь день: «Для мене буде краще, ніж вчора!» Сьогодні буде найкрасивіший день! Мої маленькі перемоги чекають на мене сьогодні! Поведи мене, тепер протягом дня, ви будете сповнені позитивної енергії, сильної і впевненої в собі і в ваших діях. І ніхто, за будь-яких обставин, не може перешкодити вам зробити це і порушувати ваші плани.

«Удачливий чоловік – людина, яка зробила те, що інші були тільки для цього». Jules Ренар

(4) Мотивація позитиву та гарного настрою!

Намагайтеся побачити тільки хороші і позитивні моменти в будь-якій ситуації! Пам'ятайте, люди мальуються на позитивне життя людей, щоб оптимісти, не гасити песимісти! Багато людей можуть кинути сауеркраваті помідори на мене і сказати, Ну, якщо людина дійсно мала серйозну і неприємну ситуацію в житті, як потім? Як ви шукаєте позитив? Я відповідаю вам спокійно: «Згадайте всі ситуації, які відбуваються з вами!» Досвід роботи Якщо це не для цих «неприємних» ситуацій, вам буде слабка і без хребта людина, ви б втратите! Всі ці ситуації роблять вас міцними, більш цілеспрямованими!

(5) Мотивація на допомогу!

Шановні друзі! Коли ви допомагаєте людям, ви не просто робите хороший вид, ви отримаєте приємні емоції, і для ваших зусиль люди відповіли вам вдячністю, що важливо! Коли ви поліпшите життя інших, ви автоматично поліпшите життя. Завжди пам'ятайте, що

6) Ваша мотивація подрібнюється власними сумнівами!

Багато людей, незалежно від їхнього прогресу до кращого життя, не можуть бути мотивовані протягом тривалого часу через самодобутність. Вони завжди розповідають про те, що вони роблять щось неправильно, що вони на неправильному шляху!

Конфіденція є дуже важливою якістю для будь-якої людини, і без неї не буде успіху в житті. Ось один простий кінчик, який піднімає вашу впевненість – завжди зберігайте своє слово! Це можливість зберегти ваше слово, яке ви дали, наприклад, один, навчить вас тримати слово, яке ви подарували себе! Після того, як ви вирішили довірити себе, коли ви встановите свою думку до «Букетного майбутнього». Це буде тримати вас мотивованими!

7) Видалити альтернативи!

Я думаю, що в 5:00 вранці є складним завданням для всіх, якщо у вас є вибір – замочити в ліжку або отримати вгору. Але якщо, наприклад, на 5.05 ранку на вас заливається бочка льодової води, то ви отримаєте як солдат, легко, швидко і чітко. Також, наприклад, якщо ви обіцяєте колегам розрізати їх волосся і їсти їх волосся під майонезом, якщо ви не досягнете мети - це чудовий спосіб і хороший спосіб мотивації себе!

(8) Давайте себе відчувати прогрес до вашої заповітної мети!

«Неможливе серце неможливе». Джон Хайвуд.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо в результаті вашої діяльності немає прогресу, і ви навіть не відчуваєте, що цей прогрес буде в майбутньому - тоді ваша мотивація стає дуже важкою для вас, вона буде ослаблена, вона буде йти проти ваших природних принципів - закон збереження енергії, або просто покласти, призведе до ліньності! Ви знаєте, ви можете піти проти будь-якого, але краще не грати з природою, як це, вам потрібно співпрацювати з природою!

Дізнайтеся, щоб виміряти ваш прогрес!

Ми завжди повинні довести нашу мотивацію, а також показати доказ того, що наш бізнес буде добре, що він набирає імпульси щодня! Ви повинні пам'ятати, що це прогрес, який вимірюється, не процес. Наприклад, ви читаєте 30 сторінок з корисною книгою Джорджа Клейсона Найбагатший людина в Вавилоні – це процес! Ви відповіли 30 питань, які ви запитали з тих же 30 сторінок, які ви читаєте – це буде прогрес!

10) Завжди змагатися з собою!

Михайло Баришніков колись сказав: Я не хочу танцювати краще, ніж інші. Я просто намагаюся танцювати краще, ніж сам. Ви знаєте, коли ви постійно порівнюєте себе іншим, це може призвести до демотивації. Навіть в той момент, коли ви з великим ентузіазмом і бажання почати на повній швидкості Ваш непростий шлях до заповітної мрії – постійне порівняння успіху з успіхом інших людей – дуже швидко позбавить вас від енергії, прагнення до досягнення мети. Зупинити це! Зареєструватися Ви нарешті розумієте, що кожна людина має індивідуальне життя, роботу, відносини! Не можна порівняти! Коли ви змагаєтеся з іншою особою, це весело, це незрівнянно, це як футболіст, який змагається з циклом. Найголовніший конкурент, який ви повинні трохи побити, краще і міцніше щодня! Насолоджуйтеся кожним днем!

Найголовніше, шановні читачі, не втрачають свого темпу!
Вивчайте свою міцність і повторіть собі кожен раз:

«Я можу зробити все, я можу це зробити, я можу це зробити, тільки мені потрібно! й

Наше життя тільки в руках!
Не залежно від нас.