15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Люди, які надягають окуляри, є особливим ликом, в якому кожен розуміє один без слів. Хоча окуляри можуть викликати численні проблеми, вони також пропонують небажані і дуже важливі переваги: 100% бачення. І вірити мене, це справжня розкіш.

Ми вВеб-сайт Ми намагаємось лікувати маленькі проблеми з здоровим гумором і запросити всіх наших друзів, щоб подивитися на ці ситуації з праскою посмішки.

Я нарешті повернувся з роботи, кладаю на диван для відпочинку і читати книгу 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху .

Змішайте і повільно насолоджуйтеся чашкою гарячої, все-таки копченої кави 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Подруга попросила спробувати на келихах і взяв палець безпосередньо на склі 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Коли я шукав половину квартири, шукаючи окуляри і вони були на голові 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Коли я почав носити окуляри У парі років 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Пошкоджений, дощ 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Загублені окуляри, але ви не можете знайти їх без окуляри 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Чому я завжди носити такі великі сонцезахисні окуляри 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху ?

Я не сяю! 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Друзі просять вас взяти окуляри і вам подобається, "OK, не сміятися!" 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Зима - найкращий час року. Особливо при введенні теплої кімнати 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Доктор: "Які листи я показати?"
Мені: "Чи ти??" 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Саме 10 хвилин після того, як ви ретельно протерли окуляри 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху .

Як я можу побачити без келихів?
Як мій друзі думаю, я бачу без окуляри 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

А потім ви починаєте носити лінзи, але старі звички не йдуть 15 ситуацій, які зроблять всіх, хто одягає окуляри крі від сміху

Фото з Твіттера/каса
twitter/факс

Дивитися також.
15 листівок для тих, хто з проблемами зору
15 ситуацій, в яких кожен хто має брат або сестра

www.adme.ru/zhizn-semya/15-situacij-v-kotoryh-okazyvayutsya-vse-u-kogo-est-brat-ili-sestra-1314715/