Натяки з батьками не збігаються ці дні. Нехай люди прикріплюються до благословення літніх людей, а їх засудження не так часто бояться.
І якщо в дитинстві людина залежить від свого батька і матері практично все: їжа, житло, одяг, психологічна атмосфера в будинку, гроші, предмети побутової техніки і багато іншого, то росте, він навчається зустрітися більш і більше потреб самостійно, тому необхідність постійної присутності біля кров'яних літніх людей зникне.
Буває, що діти мають проблеми з отриманням незалежності, а потім напруга неминуче. І неважливо, що діти самі не хочуть відокремити від своїх батьків, або батьків виросли так багато в свою роль, що вони намагаються захистити дітей від дорослого віку назавжди з контролем і гіперпротекцією.
Батьки говорять про те, що час жити окремо, почати сім'ю, отримати роботу і самостійне покриття своїх потреб - стрес. Батьки хочуть постійно закривати, спираючись на фінансову підтримку / хочуть дати гроші, щоб жити простіше, вибрати чоловіка і дружини для своїх дітей, не давати свободу, не дозволяти помилитися - стрес.
Здоровий розвиток будь-якого організму дає можливість пройти всі етапи, призначені для нього природою - народження, формування, зрілість, відмирання, смерть, тільки тоді можна сказати, що завдання реалізації його "місії на Землі" завершено.
В іншому випадку, як тіло, так і навколишнє середовище відчувають, що щось не так. Якщо ми говоримо про життя людини, ми можемо бачити, що найбільш повна реалізація та високий самододаток для цього світу досвідчені тими, хто допускається бути дитиною в дитинстві, підліткам в молоді, дорослим в зрілості та задовольняти старість в період вимирання.
Багато, звичайно, залежить не тільки від зовнішнього середовища і його «місії», але і від самого «організму» – скільки вона знає про те, що відбувається, які цілі вона налаштовує себе, як формується система значення, як готовий прийняти відповідальність за власний розвиток і т.д.
Коли дитина повинна виростити занадто рано, або дорослий все ще сприймається і ненав'язлива як дитина, задовільні результати не легко досягнуті.
У контексті описано вище, роль дитини батьків є те, що ми доглянули грати на сцені життя. І, звичайно, кожен з нас має право вирішити, скільки зусиль, часу і уваги до цього. Здавалося б, що навіть у найбільш несприятливих життєвих сценаріях, пов'язаних з родиною батьків, має сенс орієнтуватися на свою роль як дочка або сина, а не на те, як добре батьки робили як матір або батько.
Буває, що в дитинстві людина падає занадто багато болю, які ви хочете забути якомога швидше і ніколи не запам'ятовуватися знову, і це не легко тримати на зв'язку з людьми, які викликали її, навіть якщо вони родичі, навіть якщо вони давали людині життя. Не обов'язково, в деяких випадках, можливо. Але втекти від болю, просто переривати відносини з «причинами» навряд чи працювати. Більшість людей не можуть, але, можливо, ви не є одним з тих, хто знає.
Відстань від батьків через їх «розвиток», «інтелектуальність», «неадекватність у спілкуванні», відсутність спільних тем для розмов, відсутність спільних інтересів і просто, оскільки вони «не вписуються» в яскраві і насичені люди і події життя сучасної людини – історія не дуже правильна. Що б вони були, є причина, яку ми народилися в свою сім'ю, є дуже факт, що вони дав нам життя, є дочка / son обов'язок, який буде добре робити, навіть якщо ви любите грати свободу і відданість на всіх рівнях.
Після того, як розвинена і безкоштовна людина, яка знає, як взяти відповідальність і взяти участь в «енергетичному обміні», включаючи систему дітей і батьків. Зателефонуйте і дізнайтесь, як працюють речі, розповідайте про погоду, про рецепти, рекомендувати цікаві або смішні фільми, ходити в парк і покупках, взяти участь в ремонті, сімейне свято, дати поїздку до моря або дати гроші в конвертер для всіх сортів задоволення і побутових потреб. Звертаємо увагу на те, що після того, як вони давали нам життя і подбали про наше зростання.
Відповідність спілкуватись з батьками через страшні історії в минулому - психологічний терор, фізичне насильство, хімічна залежність (алкоголь, наркотики), відмовляючись від дитини, переводячи її до виховання когось іншого - не менш зрозумілий. Але поломка відносин не вирішує проблеми.
Так, іноді знецінення з джерела руйнування є найбільш підходящим методом для початку відновлення, але не тільки один. У таких випадках найбільша проблема полягає в тому, що практично немає «темних» ситуацій.
Точно, самі ситуації страшні, але психіки дитини (в тому числі дорослого) захищено і не хоче викликати речі своїми правими іменами. «Наш батько не є алкогольним, тільки він ускладнений час, так що він відвертий», «ма мати не жорстокий, просто втомився, тому побити мене в кров», «не, особливо в домашніх умовах ніхто не принижений, просто використовується для одягу весь час і викликати один одному всілякі неприємні слова».
Ох і Ох, там багато хто збирається в нашому минулому, на жаль. Для цього необхідно мати справу. Ви не повинні грати на святі, всі заважають особистості, вам не доведеться забувати про те, що немає проблеми, ви не повинні бути сильнішими і вразливими, ви повинні попросити допомогу. Психологи, духовники та інші фахівці допоможуть Вам.
Якщо ви не розумієте, ви можете пропустити багато в житті, і в кінці шляху ви шкодуєте, що ви не встигли навчитися любити, не змогли дізнатися про прощення, не захистив і зацікавити себе, коли потрібно, не дозволяли закрити тих, хто хоче любити вас, зрозуміти, підтримувати і зробити вас щасливими.
Не про відновлення ідеальної батьківської сім'ї, іноді зцілення про неможливість бути разом, спілкування, збирання для сімейного відпочинку і підтримки один одного в складних випадках.
Завдання відрізняється – потрібно позбутися від тиску минулого, інакше життя буде дуже важко. І якщо батьки просто нудні і “не говорити про”, то велика сумність і розчарування зазвичай надходить в момент, коли вирощена дитина сама перебуває в місці відхиленого батька.
«Я не розумію, що моя мама відчувала, і чому вона побачила цей шлях, але тепер я бачу все в іншому світлі», «Я шкодую, що я не хочу спілкуватися, коли мої батьки були живими, тепер я розумію їх більше, я пропустив їх», «Я використовую для батьків, і тепер діти не встигли мені» – це дуже поширене.
Бажаю Вам щастя та усвідомлення
Кредит: Деена Річардс