Досягнення «як вона повинна» і втратити відносини

Після того, як всі види семінарів, лекцій, книг і рапсів, людина надана великій кількості інструментів для «реабілітаційних змін», але часто прагне використовувати їх таким чином, щоб вони знищили важливі зв'язки з близькими.

Ідею «молодої», яка ніколи не відійде, повинна бути близько до вас – вона буде, і якщо вона відходить, вона повернеться назад, приваблива для її простоти і гармонії, але в реальності вона зазвичай проявляється не так гладко.

Можливості зміни відносин не обмежені, навіть якщо ви хочете вірити інакше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Крім того, результат може бути дуже різним від очікувань, і змін у нашому житті не означає гарячу відповідь від найближчого оточення, крім того, спроби «добра» може добре привести до незворотних наслідків для відносин.

Важливо розуміти, що будь-які зміни потрібно зріли, а етапи дозрівання у людей в одній родині не збігаються. Хтось не має міцності, інші не вистачає знань, а третій і бажання не може виникнути – кожен має право вибрати сценарій життя. У спробах навантажити себе або інший тягар за межами вашої міцності, ви можете розбити і розбити.

Ви знаєте історії, в яких батьки борються, щоб підняти ідеальну людину, даючи йому «все краще» і вимагають великих досягнень, і в кінці відбувається, що школа листя дитини, робота, теплий батьківський будинок, йде в кінці світу, витрачає час в сумнівних компаніях і робить його життя незрозумілим?

І справи, коли чоловік намагається стати мільйонером, відмовляючись від нормальної роботи, під тиском близьких йде «зустріч мрії» (доки він?), отримує кредити, бізнес не вдається і борги протягом декількох століть попереду призводить до реалізації, які люблять в сім'ї, не так сильного і все-перекриття, ви знаєте?

Дорослим дітям, які хочуть зробити свій батько і мати ідеальну модель батьківської сім'ї, ви зустрілися? Я хочу, щоб він був «все, як люди», і якщо не як в кінематографі, так і інших відомих особистостях, то принаймні, як ці зображення, які колись поселилися в наших головах.

Ідеальна дитина повинна бути подарована, чоловік - міцна і успішна, дружина - красива і натхненна, батьки - добро і розуміння.

І якщо реальні люди з нашого оточення не вписуються на картину «як вона повинна», то психологічні, релігійні, гуманістичні, філософські та інші «зображення» прийдуть до порятунку, часто з'являються в головах багатьох знань, але кілька симпатичних людей.

Принцип «зміни підійти, або вийти з мого життя / Я залишаю своє життя / die» не дуже про загоєння, я думаю. Що зазвичай закінчує ці і багато інших оповідань, в яких люди вирішили зробити «як це повинно», але не розрахували як свої сили, так і бажання і можливості для зміни їх оточення?

Дуже бажання краще життя не заборонена, звичайно, але спосіб, що ми побачимо в цих дуже змінах, може мати протилежний ефект. Візьміть, наприклад, тему особистих кордонів.

Важливо мати їх, щоб побудувати їх, не дозволяти нікому потрапити на вашу територію нікому? Важливо, звичайно, Чи важливо надати іншим особам свободу вибору та поважати їх межі? Також важливо.

Але що відбувається, якщо ми говоримо про них в кожному кроці та кожній людині? Тут ви порушите це, щоб зробити, не робити це, не кажучи вже про мене в цьому тоні, ми говоримо про ці теми, навіть заборонено думати про інших. Шукаємо, як ми слідуємо інструкціям, правильно? Але насправді дуже важко спілкуватись з таким нам, іноді я не хочу.

І що таке чоловік/дружина, мати/dad, бабуся/grandfather відчувається, коли кохана людина, яка завжди доступна раптово починає «освічені» їх з суспензією, книги про «право» батьки, діти, сім'ї, і одночасно стає дуже сердитися, якщо ці члени сім'ї не надто активно занурюються в розвиток, читання і аналіз травм?

Зрозуміло, що в сучасних сім'ях можна часто зустріти незрілі, козалежні, іноді маніпулятивні, не здатні нормально розпізнати і боротися з почуттями людей (і що може бути очікувано, коли мами-dad і дідівці за важкою військовою і післявоєнною дитиною, бідністю і багатьма іншими факторами, для здорових кордонів не мають), добре, крім нас.

У теорії кожен може змінитися в будь-якому віці, на практиці рівень болю, страхів і невирішених травм в деяких «дорослих» так висока, що навіть мислення про переживання минулого страшно. І для створення ілюзій, що людина вичерпана життям, які не знали любові і підтримки, тепер ділігентно починають читати книги з психології, піти в терапію, стати життєрадісним і радісним, спалювання бажання будувати стосунки «право», трохи наїв.

Зміна психологічної атмосфери у Вашому особистому світі легше робити під час будівельної та підготовчої фази, але коли все будується і більшість вашого життя за вами, непросто змінити і приймати зміни інших.

Під час психотерапевтичних програм та різних трансформаційних семінарів деякі люди легко розірвали зв’язки з «неприродними» людьми, навіть якщо вони є їх родичами. Ви знаєте, що ми припинили розмову з нашими сестрами, ми повинні бути адекватними. І ви не повинні мати зв'язок з батьками, якщо ви не розумієте кордонів, свободи, поваги і всіх. Ми зупинимося звертати увагу на дітей і онуків, адже третій вік – це чудовий час для творчості, подорожі та нових відкриттів, візьміть все з життя, або раптом ви не встигнете.

Якщо ви відкинулися всі перешкоди, які залишаться з вами? Сфера діяльності, дружнє середовище, команда працівника може бути «змінена», але спроба зробити те ж саме з близькими родичами загрожує великими проблемами серця в майбутньому.

Ви можете вимагати високі оцінки від дитини, сниться про мільйони доларів чоловіка або божественної дружини, уявіть ідеальну сім'ю, яка живе для декількох поколінь у власній сімейній садибі, намалювати зображення відмінних батьків, але якщо ви не бачите за всіма цими фотографіями реальних людей з їхніми побажаннями, можливостями і обмеженнями, ви можете знищити себе і ваше оточення.

Багато людей думають, що якщо ви відмовтеся від ваших непрозорих дружин/людей, батьків, дітей, друзів, то не буде особливих проблем, тому що ви можете спілкуватися з іншими свідомими і сублімованими людьми, які повні з ними, що таке спілкування замінить всі недосконалі сім'ї і дружні зв'язки: буде достатньо чоловіків, щоб замінити старе ступеню, і дружини хороших ставок, "не люблять мій ex", і старшики навколо тільки сну і подивитися, щоб стати нас духовними менторами, другими батьками, і діти ви можете вибрати більш досконалі.

Ви не можете замінити всі, і це не так просто. Я бачив багато історій при загоєнні минулого змінив людину, і так, він був готовий прийняти в своє життя всіх, хто він колись вирішив виключити, але це був або занадто пізно (для того, щоб його батьки, готові спілкуватися ближче, але вони померли), або просто не міг прийняти тих інших, хто він один раз виключив (дружина з дітьми після виїзду чоловіка повинна закінчити так багато труднощів, які навіть коли він повернувся, сила прощення і відновлення спілкування просто не вистачає).

Щоб знищити стосунки, залишивши близьких лише своєю недосконалою поведінкою і болем втрати не є простою матерією, знайти шляхи розвитку і зміни сімейної системи, не знищуючи тих, хто близько до вас – це виклик. Потрібні всім, хто на шляху.

Кредитна Діна Марти