Одного разу, після того, як ще один емоційний спійманий, я дивився, якщо був візерунок в моїй державі, і я можу навчитися уникати таких емоційних рис в майбутньому? Щоб дізнатися більше про цю тему, я хотів би працювати в великій торговій компанії.
Я помітив, що більшість співробітників, які працюють з клієнтами, виглядають втомленими, ставити його легко, і це негативно позначається на їх виконанні і якості життя. У той час я працював тренером з продажу і вирішив присвятити весь модуль програми навчання до цього питання. Я хочу поділитися деякими ідеями з вами в цій статті.
Габаритний зображення
Емоційне виснаження
Виникає в результаті подолання емоційної енергії і відсутності повного поповнення запасів енергії. Газ збігається, автомобіль зупинився. Як правило, емоційне виснаження відбувається після енергоінтенсивних подій, в яких ми взяли участь і витрачали більшу частину нашої енергії.
Ознаки емоційного виснаження:
1,1 км Втрата емоційності та участі у діяльності та відносинах;
2. Піссімізм, цинічне та неспокійне ставлення до людей та заходів;
3. У Підвищена дратівливість і агресивність;
4. У байдужість до всього, апатії і постійної втоми;
5. Умань Нездатність орієнтуватися на завдання;
6. Жнівень тривожність і невиключна тривожність;
7. Про нас Почуття самотніх, які хочуть бути самотніми.
Невисоке і надмірне використання енергії погано для наших можливостей, тому дуже важливо підтримувати баланс між споживанням енергії і зберіганням енергії.
Як відновити емоційні ресурси тіла?
У роки дослідження в емоційний інтелект під керівництвом мене, щоб вірити, що найефективніше відновлення відбувається, коли ми натискаємо на всі чотири види енергії: фізичні, психічні, емоційні та духовні.
Фізична енергія. Відновлюється баланс між натяжністю і релаксацією. Баланс м'язів і аеробного навантаження довели свою ефективність. Розширюючи свої звичні фізичні здібності, збільшує запаси фізичних сил.
Чоловіча енергія. Відновлюється через Медитація, відключення внутрішнього діалогу, спрощення води, вогню, повітря, природи, сну. Розширюючи свої звичні психічні здібності, збільшує запаси психічної міцності.
Емоційна енергія. Відреставрований контакт з тим, що приносить вам відчуття радості, миру, захоплення, натхнення. Зв'язатися з вашими значеннями та потребами. Розширюючи свої звичні емоційні можливості, збільшує запаси емоційної міцності.
Духовна енергія. Відновлюється через з'єднання з джерелом – з Богом. Прийміть себе як частина чогось більшого, великого, космічного. Розширюючи звичні духовні здібності, посилюючи запаси духовної сили.
Обравши програму індивідуального відновлення, ви можете відновити свої емоційні резерви і перемістити назустріч своїм цілям і значенням на повній потужності!
Кредит: Дан Дубравін