357
Ця дівчина думала, що вона була потворна, але золоті руки хірурга змінили її життя!
Еллі Джонс з британського містечка Рейл народився з рідкісною патологією, через яку її щелепи припинили зростання у віці восьми років. Батьки через нерівних зубів і похилого посміхання дівчина турбує тільки тоді, коли вона вийшла 14. Вони приймали Еллі до ортодонта, який негайно повідомив, що проблема була більш серйозною, ніж здавалося б.
В результаті Еллі на наступну 6 років став хворим з естрадного хірурга Емі Вовлі, який вдалося повністю трансформувати не тільки зовнішній вигляд, але навіть характер дівчини.
Веб-сайт Результат роботи хірурга з золотистими руками.
У 16 році Еллі мала першу операцію. Відмінність можна побачити на рентгенівському промені: щелепи були «критими» вертикально і горизонтально, а підборіддя виросла до нормального розміру .
Джерело: Fishki.net Вона була дуже болючою. Весь місяць я був тільки на рідкі продукти харчування, і я не можу говорити на всіх. Потім довгий час вона сильно лікнула через набряк всіх тканин у роті, говорить Еллі
Коли він був над, Еллі і її батьки були тривати .
Тепер це досить молода леді дійсно любить її обличчя, вона, нарешті, подолає її сором'язливість і enjoys танці
English, Українська, Français...
25 листівок з короткими, прохолодними жартами!
15 шедеврів живопису, створених комп'ютерною нейромережею, я не вірю!