Чому літери в алфавіті в такому порядку?

Я часто знайшов відповідь на це питання в Інтернеті в цій формі: "Це недосвідчений факт." Але я все ще знайшов деякі пояснення, які я хочу передати вам. Давайте мені знати, якщо ви чули іншу версію.

Російський алфавіт простий. слов’янське письмо лише за тисячі років, і його історія відома. У другій половині ХІХ ст. брати Кирила та Мефодія вирішили принести християнство до слов’янського світу, а з християнства – релігія книги, Кирил придумав алфавіт для слов’ян, глаголітики.

Кирило придумав оригінальні конструкції (приблизно на основі грецької норускули звичайного часу), і зберігало порядок в цілому. Може бути тому, що листи все ще зручні для чисел. Може бути тому, що я не знаю іншого способу. Можливо, тому що алфавітне замовлення Біблії є святим, Біблія говорить: «Я альфа і омега», тобто початок і кінець.

р.

Тільки потрібно було дати якесь місце для літер, які відхилялися звуки, які не були в грецькій мові: B, J, C, C, C, S та ін. І вони були розміщені або поруч з літерами, що позначають найбільш подібні звуки (B - поруч з B, F - поруч з Z), або в кінці алфавіту. При більш грецько-подібному кириличному алфавіті використовувався замість Глаголитичного, а алфавітний порядок був зазвичай збережений, хоча деякі рідкісні літери в різних списках займають різні місця, а деякі тільки в частинах списків.

Грецький алфавіт прийняв своє замовлення літер з напівтипового написання. Є легенда про феонійську кадму, яка викладала грецьку мову. Як слов'яни, греки потрібні додаткові літери, тому в кінці Грецького алфавіту ми бачимо феоніки, відсутні фініки (в), ци (в), чі (в) і омега (Ω). До речі, на ранніх списках цих літер не є, алфавіт закінчується або в ipslon (Y), або навіть tau (T).

Латинський алфавіт в кінцевому підсумку йде назад до того ж джерела, що тому порядок літер в ньому відрізняється так мало від російського. Можливо, більшість негабаритних є те, що в місці Г перед літерою D (D), ми бачимо C (читати як “k”). Але якщо ви подивитеся на латинську літеру G, ви можете побачити, що вона походить від C (і була випущена досить пізно - чому ім'я Guy тривалий час був скорочений літерою C - ніколи не чув "Cai" Julius Цезар?).

Але куди прийшло замовлення листів в півтичному скрипті. Самі знаки, швидше за все, не виникали без впливу єгипетського письма, але напівтес придумав самі замовлення. І навіть перед появою Семітичного письмо себе: вперше він зустрічається в Угарицькому письмі, і це безуніформа.

Якщо європейці просто скопіювали порядок літер (повідачі для збереження, принаймні в основному, їх чисельні значення для букв), древніх індіанців, які мали гарну лінгвістичну традицію, отримавши напівтичну літеру в їх розпорядженні, влаштовують листи згідно з вимовам: перші вотелі, потім консонанти, і в цих групах замовлення також не випадково. І індіанці вийшли з окремих фігур. І ми знаємо їх як «Араби», але це ще одна історія.

Ось ще одна думка: Справа в тому, що система поточного алфавіту виходить з старого російського алфавіту. І пам'ятати його використовували метод думаних образів. Після того, як все простіше запам'ятати змістовний текст, ніж запам'ятати набір символів. Це саме замовлення та інше. Звісно, з часом він змінився, деякі літери пішли, деякі були додані, але скелет, щоб говорити, залишився.

«Аз букі. Тесла добре. Жива зелень, земля, і як люди, думають про наші камери. Це тверде слово. Ви, черв'яки, люди.

Один спосіб перевести цей текст наступним чином:
«Я знаю листи: лист є активом. Робота важко, землеробства, як користь розумних людей – компренувати Всесвіт!
Говорячи з переконанням, що знання є даром Божого. Приходьте і подивіться світло світла. ?

Або тут ще одна цікава річ:

Площа 7 більше 7.

У першому рядку:

- Я знаю Бога, я кажу добре, тому я є.

У рядку два:

- Життя рясно на землі, коли правда є універсальним від Бога.

У рядку три:

- Для всіх мислячих людей, він самотно говорить про мир.

У рядку чотири:

до Слово, підтверджене зверху, викликає впевнено прихильність фундаментів мудрості, щоб завершити шлях, придумати гармонію для нового початку.

У рядку п'ять:

- Захищаючи кордони нашої землі і вирощування забезпечують захист Бога і єдність.

У рядку шість:

до Гармонійний розвиток і потенціал росту сім'ї і себе в складі його залежить від джерела і історії сім'ї.

У рядку сім:

до Значення життя в прагненні до досконалості духу і душі, поки він повністю зрілий в досконалу особистість ввічливості.

Вертикально, 1 бар:

до Моє життя, як думане полотнище в звукі, прагнення до гармонії, найменша частина розуму в Всесвіті.

2 бар:

- Бог створює міцну межу навколо людей і передає їх до самовдосконалення.

3 бар:

до Знання землі і відбиття на ньому дзвонить на дух нашої раси.

4 бар:

- Говорячи правду - наша традиція, наша оборона, частина нашої душі. (Яка влада, брат? - Правда!

5 бар:

до Добра Всесвіту полягає в тому, що Бог катор впевнено і міцно створює зростання всього, для повного дозрівання насіння.

6 бар:

до Суть існування людського суспільства в миру, миру, баланс, гармонія, єдність від Верховного джерела до ідеальної душі.

Таблиця 7:

- Чисельне джерело приносить нашому світу як початок всього і зростання всього і досвіду людей в часі.

Діагональ зверху вниз і зліва направо:

- Я думаю, що багато і основа мого створення є першоджерело.

Автор: майстерок