Сода і ванна: простий і ефективний рецепт приготування

Простий і ефективний рецепт зцілення. Не викликає звикання, ефективно очищає слизові оболонки легенів.

Переваги очевидні:

1,1 км У зв'язку з наявністю лугу в парі сіль утворюється в застійних легенях, які розбавляють слизу, сприяють її виходу зовні. При застій в легенях, метаболічних продуктах, включаючи кислоту, накопичуються в слизовій бронхі. Алкалін, отримання на слизі, згідно з усіма законами хімії, виділяє кислоту з утворенням солі і води, слизу очищається, починає «заливати» бронхі, запобігаючи дихання, в результаті захисні рефлексні роботи - кашель, кидаючи все зайве від легенів, збільшуючи їх робочу поверхню, знімаючи передумови захворювань, очищаючи тіло, так як легені є органом виведення.

2. Загальна алкалізація тіла, зміна загальної рН до лужної сторони.

Застосування проста: столова ложка соди прокидається в літрі окропу, потім поступово додають в камені.

столова ложка схожа на середину, так як потрібно близько 3 столових ложки для середньої пари кімнати так, щоб у мене є кашель на верхній полиці, а для деяких половина столової ложки досить кашель на нижній полиці, практично без часу на дихання. Я вже бачив це в зовнішньо здоровій і сильної людини, але ви не можете приховати застій в легенях від соди в парній кімнаті.

Без фанатика, поступово очищаємо легенів, досягаємо дивовижного ефекту. Я пам'ятаю мій перший раз: легені, здавалося,, спалити звичне повітря передбанера, було трохи болючим дихати, але так добре, почуття визволення, легкості. Відчувалося, що перед очищенням я імітував дихання, не дихаючи, тому «відкриті» легені.

Спочатку виникає смак соди в роті, після чого такий щиколот в горлі, який поступово потрапляє в бронхі, багаторазово викликаючи кашель. Я зазвичай рекомендую зміцнити його свідомо, щоб допомогти організму очистити себе. Через деякий час кашель зупиняється. Для того, щоб викликати її знову, вона часто вимагає глибокого дихання, більш висока концентрація соди в парній кімнаті (додається до каменів).

Більше ніжності. Сода не все відходить від каменів відразу, тому я чергую воду з соди і просто водою, тому що коли додається вода, залишки соди на камені продовжують випаровувати, викликаючи нові порції кашлю. Так як ми використовуємо досить агресивні хімічні речовини - специфічний смак або запах може з'явитися - припустимо результат взаємодії каменів і соди при агресивних умовах (висока температура і вода).

Сода мені, це швидко, це великий, але це різко, деякі не просто йдуть, щоб отримати цей перший раз.

Тому я даю вам більше варіантів очищення м'якшого, приємного і більш тривалого ефекту через глибокий вплив на процеси очищення тіла.

р.

Це аніс, шавлія, розмарин і фенхель. Кілька крапель на гарячу воду і камені. На слизових оболонках і починають працювати масла.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное