444
Найделікатніші котлети "Квіткове молоко": назва говорить сама за себе! Начинка - бомба з вершковим смаком.
Назва цієї страви говорить сама за себе. Пташині молочні котлети Вони надзвичайно ніжні, соковиті і ароматичні: прямо рай задоволення!
Курячий фарш Він просочений начинкою соків і набуває незвичайно вершкового смаку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Курячі пиріжки з сирими інгредієнтами
Підготовка
Молочні котлети чудово поєднуються з пюре, свіжими або маринованими огірками.
р.
Курячий фарш в блюдо можна замінити яловичиною або свининою, але в цьому випадку необхідно додатково тримати каструлі 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Скоріше поділитися рецептом з друзями: вони точно будуть любити цей смачний!
Курячий фарш Він просочений начинкою соків і набуває незвичайно вершкового смаку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Курячі пиріжки з сирими інгредієнтами
- 500г курячий мелений
- 2-3 скибочки пшеничного хліба
- 1 цибулина
- 2 сирі яйця
- 2 варені яйця
- петрушка
- 200 мл молока
- 1/2 ст. борошна
- 100г тертий твердий сир
- 20г вершкове масло
- сіль, перець за смаком
- содова
Підготовка
- Замочити хліб в 100 мл молока. Пройди цибулю і хліб через м'ясорубку разом з молоком, в якому його замочити. Додайте масу в фарш, солоний, перець за смаком і добре перемішайте.
- Отримати готовий. начинка: варені яйця, сир і тверде масло натрієва на тертці, додати подрібнені зелень, перемішати.
- Увімкніть трохи фаршу, дайте її форму плоского хліба, посередині якого викладають трохи фаршу. Підігніть краю, утворюючи ріжучий отвір.
- Отримати готовий. Підлога: збити сирі яйця з 100 мл молока, додати борошно, соди, трохи солі і перець.
- Занурення кожного котла в підстилку і обсмажити в гарячій олії до готовності.
Молочні котлети чудово поєднуються з пюре, свіжими або маринованими огірками.
р.
Курячий фарш в блюдо можна замінити яловичиною або свининою, але в цьому випадку необхідно додатково тримати каструлі 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Скоріше поділитися рецептом з друзями: вони точно будуть любити цей смачний!
Якщо ви бачите такий мед, не купуйте його! Я хочу, щоб я був відомий до.
Як використовувати воскові свічки в магії?