У дитячому магазині сердитися мати. Зауваження працівника зробило її зачинити рот!

Невибрані і невирішені жінки, загальноприйняті у дітей, завжди викликають подразнення в інших. Але, як правило, ніхто не дрочить, щоб розповісти матері, що вона переступає палицю. Герой історії сучасності Про нас Працюємо! Це те, що Девід Геллер, літня Американка, сказав на своїй сторінці Facebook.

У дитячому магазині сердитися мати. Зауваження працівника зробило її зачинити рот!

Я, нарешті, отримав роботу в магазині Wal-Mart, який не поганий для пенсіонера, але на жаль, я залишився там менше, ніж на добу.

Про дві години після початку моєї першої доби роботи дуже гучна, відштовхлива чоловіча Утримуючись посібником з підготовки дверцята, я дуже сказав: "Добрий ранок і ласкаво просимо до Wal-Mart." Ви любите дітей. Чи є вони близнюки?

"Ні, потерти її, вони не близнюки." Найдавнішим є дев'ять і наймолодшим є сім. Що ви думаєте, що вони близнюки? Чи є ви сліпі або ступні?

Я сказав, що я не сліпий або стипендія, пани. Я просто не міг вірити когось з вас ... двічі. Добрий день і спасибі за покупка в Wal-Mart.

Мій бос сказав, що я просто не зробив для цього роду роботи.

Türkçe, English, Русский, Українська...