У дитячому магазині сердитися мати. Зауваження працівника зробило її зачинити рот!

Невибрані і невирішені жінки, загальноприйняті у дітей, завжди викликають подразнення в інших. Але, як правило, ніхто не дрочить, щоб розповісти матері, що вона переступає палицю. Герой історії сучасності Про нас Працюємо! Це те, що Девід Геллер, літня Американка, сказав на своїй сторінці Facebook.

Я, нарешті, отримав роботу в магазині Wal-Mart, який не поганий для пенсіонера, але на жаль, я залишився там менше, ніж на добу.

Про дві години після початку моєї першої доби роботи дуже гучна, відштовхлива чоловіча Утримуючись посібником з підготовки дверцята, я дуже сказав: "Добрий ранок і ласкаво просимо до Wal-Mart." Ви любите дітей. Чи є вони близнюки?

"Ні, потерти її, вони не близнюки." Найдавнішим є дев'ять і наймолодшим є сім. Що ви думаєте, що вони близнюки? Чи є ви сліпі або ступні?

Я сказав, що я не сліпий або стипендія, пани. Я просто не міг вірити когось з вас ... двічі. Добрий день і спасибі за покупка в Wal-Mart.

Мій бос сказав, що я просто не зробив для цього роду роботи.

Türkçe, English, Русский, Українська...