Канадські рок-музики татуювання 120 дитячих підписів під знаками самогубства

Канадський рок музикант Robb Nash є людиною з важкою біографія і величезне серце. І його рука покрита дуже дивним татуюванням. Редакція Про нас Він говорить читачеві секрет цих татуювань.

Один день глава школи під назвою Робб і попросила провести бесіду з студентами, які нещодавно спробували зробити самогубство. Знайте, як він відчував про аудиторію, яку він збирався виконувати, - як підліток, він чудесно пережили автомобільну аварію і змушений відмовитися від мрії стати професійним спортсменом. Він сказав дітям, як жити після катастрофи.

Після концерту, одна з дівчат прийшла до мене і подала мені її самогубство. Вона збиралася, щоб закінчити своє життя в наступні вихідні, - сказав Наш. Він зумів переконувати свою і почав відвідувати школи, центри затримання та медичні центри, де він говорив підліткам про життя, самогубство, наркотики... Зібрав його. 535 нот, разом з бразилами та кулями, роблячи підлітки обіцянки, що вони Вони перестануть боляче себе і за допомогою препаратів.

Протягом багатьох років я шукав тату з текстами пісень. Після цього я думав про це іЯ вирішив наповнювати свою руку з іменами перших 120 єврейських знаків я отримав.Неш - сказав він Він попросив тату художника, щоб зберегти свій рукопис. «Коли я зустрілася з підлітками, які є суїцидними, вони завжди говорять, що ніхто не розуміє їх, і що вони відчувають речі, які ніхто не відчуває себе. Тоді я покажу їм свою руку, щоб вони могли бачити назви десятків інших людей, які відчували себе таким же чином, і хто знайшов сили, щоб просити допомогу і піти на життя.

Пикабу.ru/story/na_pamyat_4356444