15 Зіркових пар, які доводять, що справжня любов може тривати назавжди

Сильний і довгий шлюб є рідкісним явищем серед знаменитостей. Але серед них можна знайти люблячі пари, які пережили всі труднощі разом і все одно виглядають один з одним з люблячих очей.

Веб-сайт Я збираю для вас надихну історію знаменитих пар, які довели, що шлюб не порожній звук.

Meryl Streep і Don Gummer одружений протягом 38 років

За 38 років Мерил Степе та Дон Гуммер були живою душею до душі. Мерил говорить про чоловіка Дону, я не знаю, що я буду робити без чоловіка. Я загинув, принаймні емоційно, не зустрівся з ним. Це найбільший.

Danny DeVito і rea perlman одружений на 34 роки

км

Дяня Девіто і Реа Перлман зустрілися, коли вони обидва грали в театрі, і всього через два тижні вони почали жити разом. Тепер пара має три дітей, а найстарішу дочку Луки також діє в кіно.

Денцель і Paulette Вашингтон одружені 33 роки

Про те, що їхній шлюб пройшов в будь-який час. «Любовідомий через суди», - розповідає Павлот Вашингтон. Пристрасть і блиск на поверхні, а глибина почуттів з'являється, коли ви йдете через труднощі разом.

Goldie Hawn і Kurt Russell 33 роки разом

Вони зустрілися з 1983 р. по набору «Зміни» і після цього не брали участь. Курт Руссел заявив про шлюб, «Не потрібно шлюбу». Goldie і я не дуже поважаю соціальних норм. Але ми поважаємо один одному. І, як результат, тільки 2% наших життів були дійсно поганими, ще 2% були дійсно поганими, і інші 96 були просто магічними!

Oprah Winfrey і Stidman Graham 30 років разом

Р

Після 30 років разом, Опра і Стідман ніколи не вступили в формальне об’єднання. Коли запитали, чому вони ще не підписалися, Oprah говорить, на її весілля, Tina Turner сказав мені, «Опра, ви повинні це зробити. Ви маєте право легалізації шлюбу. Я думав, «Окай, що нічого зміниться після цього?» Звісно не.

Tom Hanks і Rita Wilson одружений 28 років

З його майбутнім дружиною - актриса Rita Wilson - Ганки зустрілися на кастингу для фільму "Волинець". На фоні чатних дівчат, які прийшли до прослуховування, німий Ріта здавалося йому трохи дивним і з цього ще більш привабливим. За останні 28 років пара щасливо мовчаться перед собою, не відчуваючи незручності або помилково.

Михаїл Дж. Фокса і Трейсі Поллан одружений 28 років

913699

У 1988 році Фокс одружився своїм спів-стартом на сім'ях, акторка Трейс Поллан. «Якщо це не для Трейсі, я б не збереш, – каже Михайло Фокс. Коли я сказав, що у мене був паркінсон, я негайно попросив її, якщо вона буде проходити через нього. І вона сказала, що вона була готова. й

John Travolta і kelly preston 25 років одружений

Джон Трапелла і Келлі Престон змогли подолати труднощі та підтримувати один одного в найскладніший період їхнього життя. І цього року пара святкує срібне весілля.

Стінг і Труди Styler одружений протягом 24 років

Стінг і Труд Styler зустрів більше 30 років тому. У цей час вони підняли чотири дітей і будували одну з найсильніших сімей зірки. Сьогодні вони все ще тримають руки і ніколи не втомилися говорити про своє щастя, яке базується на щирій любові і духовній затримці.

Мішель Pfeiffer і Девід Едвард Келлі одружений 23 роки

Р

Мішель і Девід зустрівся, коли актриса прийняла маленьку дівчину. Спочатку Девід просто прийшов, щоб подивитися після малюка, а потім Мішель зрозумів, що вона не хоче залишити його на хвилину. «Що не вистачає визначення змін нашого життя. Але якщо ми наберемо міцності, доля буде щасливою, Pfeiffer сказав в інтерв'ю.

Hugh Jackman і Deborra-Lee Furness 20 років одружений

206062

Хью і Деборра-Лее зустрілися з набором телевізійної драми Corelli, а саме через рік вони одружилися. "Коли я зустрів Deb, я не впадаю в любов з обличчям або фігурою - Я любив персонажа", - сказав він. Звісно, вона здавалося б, дуже приваблива жінка.

Will Smith і Jada Pinkett-Smith одружений за 19 років

Він Сміт зустрів дружину на кастингу князя Бельверського пагорба, і вони ніколи не взяли участь. «Вілл і я абсолютно довіряю один одному», - сказав Jada. Я океї з візьмуть участь в інших жінок. Якщо він не цінує красу жінок в інших, як він може захопити мій зовнішній вигляд? ?

Сара Джессіка Паркер і Метью Бродерик одружився 19 років

Одруження Сараю і Матвія проходив через важкі часи і майже зламався, але пара докладала всіх зусиль для збереження союзу. «Я люблю з Матвією Бродиком. Ви можете зателефонувати мені божевільний, але я дійсно люблю його, вона сказала. Наш союз повністю відповідає нам. Я відкрив весь світ.

Фелікті Хаффман і Вільям Мама одружена 19 років

У Атлантичному театрі зустрілися пари, які навчаються в Атлантичному театрі, і після 15 років життя разом вирішили легалізувати шлюб. «У нас є правило в сім'ї», – говорить Фелікт. Ми даємо один одному 20 хвилин щодня і будемо говорити про будь-які, навіть найменші проблеми, які стосуються нас. Ми слухаємо один одному, не перериваємо, а потім в той же спокійній і довірочній атмосфері ми дізнаємось про ситуацію. й

Давид і Вікторія Beckham одружений 17 років

За 17 років мільйони людей захопили цю пару. Взяти чоловіка і дружини, батьки дивних синів і дочок покажуть на прикладі красивого сімейного життя.

Фотографія Everett Collection/eastnews.ru
LFI/Фотоботи/Східні новини.ru

Дивитися також.
16 зірка пари, які довели, що любов може тривати життя
13 Зіркових пар, які люблять в кіно, стали реальними

www.adme.ru/tvorchestvo-kino/13-zvezdnyh-par-chya-lyubov-v-kino-stala-realnoj-1241765/