10 думок Папи Франциска стосовно сім'ї

Бажаю, що я мав це! Але більшість цих неймовірних пристроїв майбутнього вже існує!

МиВеб-сайт Ми любимо науку і тому збираємо 7 винахідливих винаходів, які неодмінно здивують вас.

Лінія пальців

Тепер ви можете показати розмір рук точно! Цей винахід допомагає продемонструвати в другому вигляді товсту стільницю, наприклад, або наскільки широкі вікна спальні.

Посланник без інтернету

Гаджет goTenna може надсилати повідомлення без інтернету до тих же пристроїв. Це корисно для туристів, які знайдуть себе в середовищі, де просто не можуть бути інтернетом.

Сканування та малювання

Кожна мрія художника – ручка, яка малює будь-яким кольором. Він копіює колір об'єкта, який він торкається, а потім відтворює його.

Собака Interpreter

Не більше Вооф є винахідником, який допомагає собакам спілкуватися з людьми. За допомогою цього ви можете сказати, наприклад, «Я голодний» або «Я хочу ходити. й

Пожовтіння в темному рослині

Біотехнологи придумали рослину, що світиться в темряві. За допомогою набору генів від люмінесцентних бактерій команда вчених зробила тютюновий світ без батарей або сонця.

Кишеньковий міні принтер

Ізраїльська компанія ZUtA Labs розробила міні-принтер, який може друкувати документ навіть якщо ви знаходитесь з міста. Для його керування потрібно лише смартфон.

Читання кільця

Кільце FingerReader може сканування тексту, читати aloud і перекласти. Пристрій був розроблений спеціально для людей, які мають проблеми з баченням: читати його досить вказати пальця на слово. Коли читач відхиляється від тексту, кільце починає вібрувати.

Фото з попереднім переглядом dornob.com, amazonaws.com

Дивитися також.
15 корисних винаходів, які кожен повинен мати
10 речей, які ми не знали
15 сайтів, де ви можете навчити мозок

www.adme.ru/zhizn-nauka/15-sajtov-gde-mozhno-potrenirovat-mozgi-872060