Як помилки в блокноті впливають на кількість розлучення

1 999 р.

Я починаю трохи далеко. Моя донька ледве перейшла до початкових шкіл розвитку. Я навчався з нею. Коли ми практикували нашу руку до школи, наш блокнот виглядає так:

3610Р. 4200Р.

Дивитися різницю? Я не відчув її червоною пастою помилки. Я дав зелену пасту ті листи і гаки, які вона добре зробила. Вона любила її дуже багато і завжди після того, як кожна лінія вона запитала, "Мама, яка була найкращою?" І я був так щасливий, коли я об'єднував кращий лист і сказав: "Перект!"

Яка різниця між підходами? Про це?

1,1 км У першому випадку ми орієнтуємося на помилки. Що на вашому фотомеморі? Це право, ті листи, які записуються неправильно. Ви бачили ці червоні акценти ідеально написані листи? Про нас Якщо ми любимо це чи ні, ми підсвідомо запам'ятовуємо те, що виділяється.

2,2 км У другому випадку ми орієнтуємося на те, що зроблено правильно! Ми отримуємо різні емоції, різні сприйняття. Якщо ми любимо це або ні, підсвідомо ми хочемо повторити те, що було ідеально. Це зовсім інша внутрішня мотивація – не бажання уникати помилок, але бажання добре робити!

Як помилки в блокноті впливають на кількість розлучення

І тепер увага, відповідь на питання: як виділити помилки в блокноті впливають на кількість розлучення?

Відповідач очевидний мені. З дитинства ми звикли орієнтуватися на недоліки, на що неправильно, на що нам здається погано. Ми навчимося це зробити в школі з червоною пастою, ми навчимося це зробити вдома, коли ми швидше за все, щоб зробити зауваження, щоб зробити це неправильно, ніж бути чудовою для цього.

З 20 гаків, написаних в рядку, підкреслено лише одне. І. 19 були добре написані і 1 було недосконалим. Чому ми орієнтуємося на це?

У житті подружжя часто буває те ж саме. Дружина може мати 19 відмінних якостей, але боротьба буде відбуватися через одного виділили в червоний для себе.

Ось ця звичая (виділити погану в червоному кольорі), яку ми чуємо з дитинства, і що не можна стиратися від нашої свідомості в дорослому віці, і стає найбільш поширеною причиною розлучення в сім'ї!

Зростає фокус. Яка увага спрямована на збільшення.

Я говорю так багато пар про відносини, які я втратив кількість. І 99% пар (навіть тих, хто, здається, ідеально) мають таку ж проблему – червона паста на характері дружини.

Якщо я був міністром освіти, я зробив різницю у шкільній системі. З дитинства все починається, з дитинства ми перетягаємо всі наші звички і навички в дорослому віці і не всі вони добре поєднуються.

Я побачила, що навіть якщо я не вказав її помилки, вони поступово відійшли на себе, бо вона прагне зробити себе, з власної волі!

Тепер я пропоную вам два речі:

1,1 км Про те, що пасти ви використовуєте. І для тих, хто цінує стосунки, я пропоную вам це писати і практикувати техніку на тиждень.

2,2 км Якщо ви працюєте з дитиною вдома, скористайтеся зеленою пастою і фокусом на те, що добре!

Бажаю всіх гармоній! Зацікавити своїх дружин, любити їх, і викинути червоною пастою з вашого життя.

Автор: Тетяна Іванко