Чому кожен наступний посилання часто не кращий, ніж попередній

Хто чоловік? Я попросив всесвіту це питання багато разів, і незмінно я отримав одну відповідь: «Людина, яка веде жінку через життя». Згадайте символ чоловіка - коло з стрілкою. Напрямок. Це єдина необхідна функція для всіх інших – вони можуть бути присутніми або ні.

Абсолютний мінімум. Якщо є все інше, і ця функція не існує, це хтось, але не чоловік. Багато функцій, необхідні для чоловіка, насправді батько. Дорослий жінка може обійтися без них. У нашій культурі майже не існує жодної традиції жіночого ініціації.

Якщо чоловік переповнений додатковими функціями, як найчастіше справа, він може втратити інтерес до своєї дружини, оскільки природа не схильна до запліднення.

Однією з провідних соціальних проблем сучасного цивілізованого світу є те, що роль чоловіка стає менш привабливою саме завдяки перевищенню все інше.

Людина, яка втратила свій шлях, стає розсмоктуватися і апріорі, непривабливим жінкам. Прийняття як джерело цього "додатково". Якщо чоловік успішно справляється з функціями «тато», то він може бути неоднозначним інтересом до жінки, надаючи їй, якщо не гроші і соціальний захист, то хоча б сурогат «небезпечна патерна допомога».

Про «зуб без ручки» легендарний співзалежний зв’язок З тих же причин, що не існує традиції чоловічої ініціації, виходить, що чоловіча дитина починає грати роль батька для дитини. Дуже складний, болючий зв'язок.

Єдина функція дружини полягає в тому, щоб підсвітити шлях чоловіка, бути поїдальною зіркою. Доброго дня. Алхімія.

Серед світів, в близнюках вогнів

Один зірка я повторю ім'я...

Не бо я люблю її,

Це тому, що я лангуш з іншими.

Це єдина вимога для дружини. Всі інші функції не можуть бути присутніми. Багато чого, що очікується дружини, насправді від матері. І дорослий може обійтися без неї. Якщо жінка покривається материнськими функціями занадто багато, то вона втратить здатність блиску і в результаті втрачає інтерес до чоловіка.

Однак, якщо вона виконує і матір, вона може застрягти в співзалежність. З тих причин вже згадувалося, у нашій культурі практично немає дорослих жінок, виходить, що жінка намагається грати роль матері для чоловіка-чизда. Фрейд приходить і марафони.

Нерідко нові партнери або любителі виявляються як гравці для іншої команди. Втомлювала роль жінки «момі» може подивитися на «тато», віривши, що він є «реальним людиною». І навпаки.

Неповторна сучасна пара, яка намагається об'єднати, є чудовими дитячими драгонами гігантських мішків ненаповнених дитячих очікувань за ними. І при першій можливості погрійте свого партнера з цим пакетом. Профспілка є все більш болючим, чим більше мішків взаємних очікувань пари вдалося отримати. гарантовано гарантується гарантійне обслуговування. Немає цих очікувань може бути досягнуто.

Чартерний він взаємодягає партнерів, може розбитись і піти в пошуку наступних претендентів, дрочить через нестерпні сумки.

У мудрих культурах були використані обряди чоловічої та жіночої ініціації для запобігання таких процесів, коли кандидат у дорослість допоміг прийняти те, що все втрачене в дитинстві він не отримає. Це сумний, але це не катастрофа, адже повне життя дорослих обіцяє багато хороших речей. У мудрих культурах.

У диференції, як наші, процес чоловічої або жіночої ініціації іноді простягається протягом життя, що веде до величезної кількості психосоматичних захворювань, і ніколи не закінчується в житті. На обличчі багатьох літніх людей ви знайдете заморожену експресію відхиленої дитини. У стовпці причина смерті дев'ятсот відсотків цивілізованих мешканців Землі можна сміливо писати: «заборонено вижити травму зростання». Смішні і сумні.

Олександр Нигін писав: «Бого відчувається збитий, що нагадує їх дитинства з різних причин. Вони можуть поламати, що бонд, боротьба в ній, або приймати втрату надії на любов і радість. Такий перегній може призвести до злоякісних новоутворень, боротьби з хворобою серця. Перервувати відносини не є рішенням, оскільки наступні відносини часто не краще, ніж попередній. Для того, щоб звільнитися від цієї пастки, пара повинна працювати на страхі любові. й

Півдні надії з'їдають багато життєвих сил.

Ця тенденція не порадує всіх. А отже, дружби стають більш популярними як дружби на сексуальних підставах. Я хотів би писати щось добре про це відносини і не знайшов нічого писати. Всі свої плюси сумнівні.

Недоліком таких відносин є взаємна нереалізація. Для того, щоб чоловіка бачити свій шлях, жінка повинна показати свою душу, почати блиск. І для того, щоб її відчути, що варто його слідувати, він також повинен показати свою душу.

Відносини сексуальних друзів не дають такої можливості, так як енергія, яка необхідна для розвитку, тьмяко бояться в епоху нібито безпечного сексу. Неповторна жінка завжди зустрічає нерозчинних чоловіків. Чи варто говорити про те, як це проявляється на макро-соціальному рівні: «Чизька країна ви живете в – розчинення або розсольування?» ?

Я є природним процесом загоєння ран дитинства. Він складається з усвідомленого переміщення до вашого розчарування.

Кожен момент розчарування є дійсно момент зростання і прийняття. Складність полягає в тому, що в культурі мілітантного гедонізму не прийнято жити біль розчарування. На службі будь-якого вирощування всього інституту психічної анестезії.

Єдині люди, які дійсно отримують користь від нестачі ініціаційних традицій, є виробниками алкоголю і тютюну, не кажучи вже про лікарів і фармакологів, які є «персонально шукаючи способи збити» травму зростання. Ми співаємо славу Божеству. Вирощування зернових культур варто брати.

Автор: В'ячеслав Гусєв