Почнемо з причиною: де з'являються дівчата? Це зазвичай починається в дитинстві і через те, що батьки дитини не підтримують.
Що означає? Дівчина не сказав, що вона найкрасивіша, найінтенсивніший, найімовірніший, кращий. Справа в тому, що дитина не знає, як він повинен лікувати себе, цей варіант не вбудований в нього природою. І перша оцінка дитини отримує з-за кордону. Від батьків. І це з цієї точки довідки, що його самооцінка почне формувати.
Є щасливі сім'ї, де діти перевозяться в руках буквально і фігурно, вони поцілунки, послухані і постійно оцінюються, захоплені. Такі батьки часто розповіли, що «живо зламає її пізніше», «зростає, виростає nerd», «знизить високий».
Ні, я переконаний, що висока самооцінка краще, ніж низька самооцінка. Ви не можете перелюбити дитину. Але ті дівчата, які не отримали підтримки від своїх батьків, які ніхто не назвав принцеси, але навпаки, постійно відмітили їх недоліків («Не лежати», «наскільки ти сидиш», «наче ти сидиш», «не маєш клубного костюма», «Ока, навіть якщо ви добре навчилися», «Год не дасть вам розуму – добре, здається досить виростити») – ці дівчата виростають внутрішньою самодобавкою.
Ти можеш зануритися тут: але що робити, якщо він ламає, ламає? Якість?
Подумайте про це, дитина навмисно сидить таким чином, що він некомфортний? Прогулянка, надягаючи шкарпетки всередині, хоча він занурює його? І ви постерете тварину з позовом «не так лежачи, не так ходити»?
Він натуральний, ваш малюк. І якщо ви не завдати шкоди здоров'ю, не небезпечно, то це просто його функція. Він так, і ви повинні любити його так. Якщо медична проблема, сколіоз або щось інше, то її слід вирішити з лікарями.
Практично всі діти, вступаючи в школу, переходять через стадію поширення ієрархією. І якщо дівчина прийшла до школи, вже сумнівавшись, що вона класна і гідна всього найкращого, перша спроба боляче її буде коронувати з успіхом.
Вона просто не зможе боротися. І коло закриє: вона була запечена - вона зажадала, бо вона не впевнена в собі. Вона була знову кинула - вона отримала підтвердження, що вона не була. І якщо вона має окуляри або трохи жиру, вона буде ще гірше.
Тому я хочу підкреслити, що дитина ніколи не чує негативних коментарів про його зовнішній вигляд і розумові здібності від будь-якого значущого дорослого. Дитина повинна прийняти себе і любити себе, як він, і це завдання своїх батьків, щоб підтримати його в цьому.
Багато людей не досягають успіху, тому що вони погані батьки і не люблять дитину. Не обов'язково про себе. Неважливо, що батьки кажуть, дитина читає те, що вони відчувають.
Не можна приймати рішення. Вона блукає навколо солоду і не може вибрати сукню. У домашніх умовах вона пропускає через шафу і не може вирішити, що вона зношена зовні. Непристойна мама не піде до випікання без макіяжу. Бо вона має страшну ідею всередині її: вона не любить себе, і вона приховує себе, так погано, вона буде тримати її. Правильний зовнішній вигляд з одягом або макіяжом, спробуйте стати кимось іншим, стати тим, хто любить.
Ввічлива жінка відкриває шафу, бере речі, одягає і йде. Впевнена жінка приходить в магазин, бере речі, що вона любить, заходи, купує, що вона любить більше, або не купить, тому що вона не любить її, але вона не страждає від вибору. Впевнена жінка отримує з ліжка, знахідок, наприклад, що молоко виходить, викидає клоаку над нею піжами і йде в магазин для молока без миття або розчісування волосся. Вона впевнена, що вона хороша на її власній, вона не потребує додаткового прикраси себе.
А тепер хороші новини: ви можете розвивати впевненість у собі, навіть якщо ви не інвестували цю впевненість у собі з дитинства.
Найголовніше пам'ятати, що немає універсального критерію для краси. Ноп. Ви не можете порадувати всіх, і ви не повинні намагатися порівнювати себе з кимось, це дорога ніде.
Так, перш за все, щоб зробити, не зажадає друзям і родинам про ваш зовнішній вигляд. Чи варто звернути увагу на те, що моє волосся виглядає добре, як ви любите моє нове плаття – всі ці фрази повинні бути на чорному списку.
По-друге, вивчіть, як відповісти на компліменти з фразою «Чи ви, я дуже задоволений». Заборонити себе відмовляти, вони кажуть, так, ви не повинні, але це здавалося вам.
По-третє, виключіть будь-яку допомогу від друзів або продавців при виборі одягу. Зосереджуйте тільки свої почуття.
По-четверте, не змінює ваші рішення, якщо є форс-мажорна сила. Я вирішив це зробити, щоб піти тут, щоб провести вечір, як це, купити це - все, щоб закінчити.
П'ятий, не розділяйте себе на частини. Багато людей говорять, що моє волосся гарне і мої ноги кроковані. Або ноги красиві... життєрадісна, волосся рідке. Кожен ідеальний, повний.
І одне останнє: розповісти себе регулярно, що ви є унікальними, що ви повинні бути, що ви повинні бути, що ви особливо, що ви не шукаєте нікого, що ви є єдиним в світі. Люблю себе безумовно, не порівнюючи себе іншим. Ви, і ви красива.
Автор: Михайло Лаковський