У Красноярську став чемпіоном світу з футболу!

Ми повинні бути гордими: У Варшаві завершився Кубок світу серед дитячих будинків. Молоді спортсмени з Росії побили своїх однолітків з 27 країн і стали переможцями престижного турніру! Веб-сайт Щиро вітаємо дітей з перемогою! Про нас Детальніше про новини:

У груповій сцені Красноярськ перемогла Ірландія, Словенія, Сербія, Палестина і Таїланд. У чвертоліфіналі ФК Тотем збив національну команду України, а в півфіналі – команда Угорщини. У вирішальному матчі росіяни побили французьку національну команду. Росія виграла на штрафні санкції. За капітаном, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Не кожен день виграєте Кубок світу. Я дуже щасливий. Я використовував для диму, і коли я бачив хлопці, граючи футбол, я приєднався до них. «Я не курю більше», Павло, капітан команди.

Президент клубу заявив, що в дитячому будинку діти розвивалися не тільки спортивні навички: «Діти, які працюють з нами, навіть в місяць, повністю змінюють для кращого». Наш футбольний клуб співпрацює з дитячим притулком, а разом ми працюємо з дітьми — Сергієм Горбунов, президентом Totem Football Club.

Тотем ФК проіснував з 2005 року і вже став чемпіоном світу з Європи в Польщі серед дитячих будинків, а в 2011 році перемогла надію на Євро турніру. У 2010 році клуб став чемпіоном Росії серед дитячих будинків.

У складі російської національної команди взяли участь 10 спортсменів з 12 до 16 років. Це хлопчики з бідних і знедолених сімей, які подбали у вихованця.

Пикабу.ru/story/vospitanniki_detskogo_doma_iz_krasnoyarska_stali_chempionami_mira_po_futbolu_4359394