Як правильно вибрати кавун: хитрощі, що фермер сказав мені

Як правильно вибрати кавун: хитрощі, що фермер сказав мені Р

Кавуни... Кожен любить ці величезні смарагдові рожеві ягоди. Іноді нам здається, що дуже важко підібрати хорошу копію і це можливо тільки, наприклад, для нашого садівництва діда. Але насправді все не так складно, тому що зрілість цього смуженого фрукта можна визначити без ескізного вигляду і не знімаючи шкіру.

МиВеб-сайт Зібрані знаки, які фермери зазвичай говорять вам, що кавуна соковита і смачна всередині.

Зембі Як правильно вибрати кавун: хитрощі, що фермер сказав мені

Жовтий (однорідний земляний) пляма є місцем, де кавуна кладуть на грунт при дозріванні. У зрілому плоді ця пляма повинна бути коричнево-жовтий або навіть апельсин-жовтий, але не білий.

номінальний »bee web » Як правильно вибрати кавун: хитрощі, що фермер сказав мені

Ці не дуже красиві коричневі плями на кавуні свідчать, що бджоли часто торкнулися яєчників плоду під час запилення. Найчастіше з'явився обпилення, запашний кавун.

За сексом Як правильно вибрати кавун: хитрощі, що фермер сказав мені

Серед садівників поділ кавунових фруктів в «бойах» і «дівчина» поширений. «Бойс» має більш витягнуту форму, їх смак дещо поливний. І "дівчина" є більш круглими і дуже солодкими.

Вага і обсяг Як правильно вибрати кавун: хитрощі, що фермер сказав мені

Найкраще вибрати не найбільший, але не найменший кавун. Оптимальний середній. І пам'ятайте, що хороший кавун завжди досить важко для його розміру.

Кінський Хвіст Як правильно вибрати кавун: хитрощі, що фермер сказав мені

Засушений хвіст завжди вказує на те, що кавуна досягла бажаного ступеня зрілості. І якщо хвіст зелений і свіжий, плоди ще не дозрівають.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Веб-сайт: www.kitchn.com
Фото на попередній перегляд О.Белліні/Shutterstock

Дивитися також.
18 винахідливих хитрощів, які зберігають овочі та фрукти свіжі
12 секретів від фермерів вибрати стиглі фрукти і ягоди

www.adme.ru/zhizn-kuhnya/12-sekretov-ot-fermerov-chtoby-vybrat-spelye-frukty-i-yagody-1315115/