15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

З краси Нової Зеландії, або як вона називається місцевими, «Ланди довгої білої хмари» просто захоплюючий. Гейзери, гори та озера, ліси та гроти, льодовики та пляжі змішують з їх масштабом та природною чистотою. А тварини, які можна знайти тут, здавалося б, втекти з казок і легенд.

Веб-сайт Я захоплюю природи і величність Нової Зеландії і збираю для вас 15 фото, які зроблять вас закохуватим магією цього місця.

Sheepworld Вівчарка 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Мілфорд Звук 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Горіхи 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Казковий захід сонця 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Озеро Емеральд 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Величезний район квітучих рослин 678308

Національний парк Фіордленд 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Ківі 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Печері Печери Севером 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Меринос Нова Зеландія 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Фоги і товсті хмари додають атмосферність 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Озеро Роторуа 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Білий острів. Острів Волкан 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Найсвіжіші місця 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

На шляху до Te-Anau 15 фотографії з якими ви відкриєте для себе чарівну природу Нової Зеландії

Фотозвіт з Стюартом Брад

Дивитися також.
Печера в Новій Зеландії приховує секрет, що ніде ще на планеті.
Я хочу піти в Нова Зеландія
Хочу Ісландію.

www.adme.ru/svoboda-puteshestviya/hochu-v-islandiyu-682755/