Чому Жінки люблять спиртні напої

У цій статті ми намагаємось зрозуміти, чому жінки падають в любов з алкоголями і що робити, якщо це відбувається з вами.

Ви можете здивувати, якщо я кажу, що спирт хороший для вашого тіла. Але про те, що я зараз не пишу на задоволення, але біологічний процес в організмі.

Справа в тому, що коли людина відчуває щастя, алкоголь і морфін, що виробляється самим тілом, випускаються в кров. І це дуже важливий процес, якщо цей реліз не зустрічається природно, то людина починає шукати приїзду «щастя» ззовні.

Головне завдання в боротьбі з алкоголізмом полягає в тому, щоб людина навчалася відчувати щастя в природних умовах, зацікавити роботу і насолоджуватися нею, бути щасливим в любові - тоді потреба в пиття зникне сама по собі.

Коли алкоголь намагається заборонити використання алкогольних напоїв, він прокидає відчуття суперечності і хоче пити ще більше (за принципом Sperm).

За роки практики та роботи з неврозами я навіть виповнила окрему групу та тип розладу, яку я викликав «Дів спиртової. й

Є певні характеристики – жінка, яка грає роль матері, вона лікує чоловіка як дитину, яка вимагає догляду і виховання, без чоловіка вона не бачить її життя.

Існує також випадки, коли жінка кілька разів поспіль незрівнянно починає відносини з алкоголем. Спочатку він, здається, їй нормальний, привабливий чоловік, але історія повторює себе кожен раз.

У мене були хворі, які мали кілька недійсних шлюбів з алкоголіками в минулому, і які тепер також вчинили своє життя людині з тією ж наркоманією. Що приваблює жінок до алкогольних напоїв?

Тут я хотів би зробити невеликий з'їзд про освіту наших дівчаток. Ми часто думали, що потрібно шукати когось, шукати людину, з ким потрібно будувати відносини. І вони часто забувають, що спочатку ви повинні стати людиною, а потім не повинні виглядати, все буде працювати самостійно, ви будете зустрічати гідну людину, тому що вам варто. Більшість самореспектів – і жінка не збиратиметься витрачати час на деградовану питну особистість і терпіння такого життя.

По суті, жінки не асоціюються з алкоголями, тому що вони п'ють, але тому що вони знаходять в них гідні риси і якості, які зникають під впливом тривалого вживання. Але навіть в цьому випадку жінки продовжують шукати і збирати в цих «руках» особистості обраних їх окремих фрагментів їх позитивних властивостей.

Людина, яка вдається в допомогу спирту, нещастя і постійно напружена в реальному житті, тому пиття дозволяє йому стати більш сміливими і неупередженими - це вже привабливо. Жінка також може розповісти вам про те, як нещастя він був перед зустрічі. Також алкоголь на перших стадіях інтоксикації дає м'якість рухам, ніжності, гладкості. Все це для психологічної нестійкої жінки може здатися цікавим і приємним.

Спиртизм, крім переслідування щастя, може бути керований неврозами, які утворюються при моральних засадах або певних рисах, що запобігають людині від наради своїх потреб. У людини є бажання, що совість не дає усвідомлювати, звідси виростають тони і протиріччя.

К. Горні визначили три види суперечок:

Перша суперечка між прагненням до досягнення мети, конкуренції та мирних відносин між людьми, любов до інших. Щоб досягти бажаного успіху, потрібно боротися і довести, що ви найкращі, іноді навіть перестараючись людей, щоб піднятися на ряди. Але це суперечить тому, що ми завжди навчаємо доброти, співчуття, чуйність. Важко залишатися в гармонії з собою, якщо ви намагаєтеся виконати як умови.

Наступним протиріччям є невідповідність між безліччю потреб, які зараз накладаються на нас споживачським суспільством та реальною можливістю їх задоволення. Ми об'єднуємо рекламні речі, модні магазини, але не всі можуть дозволити собі купити щось в дорогих бутиках.

Третя протиріччя утворюється між почуттям незалежності і безмежною свободою і почуттям тривожності, розчарування і беззахисності. Це пов'язано з тим, що ми дали вірити, що ми можемо досягти будь-якого, ми можемо залежати тільки від наших рішень, безкоштовні як вітер, але по суті, кожен має свою ситуацію, не завжди дозволяє нам вибрати роботу, відпустку, дружина і т.д.

Коли ці протиріччя прокипають у людини, він може вибрати напій замість вирішення проблем. Спирт подарує Вам почуття свободи і тиші Вашої совості. За деякий час людина стане енергійною, він буде прагнути до своєї мети, яка привабить жінок.

А жінка може з'явитися безглуздим, тому що вона воліє бути з енергійною і галантною особою, ніж з непристойною і втраченою неврозою, яка стає без спирту. Особливо на ранніх стадіях алкоголізму людина може стати дуже сильною і впевненою, активною, заробляючи хороші гроші. Що не мріяти жінці?

Але вся ця енергія неприпустимо, вже спочатку вона спрямована на заробіток і пиття. Як наслідок збільшення деградації і кількості алкоголю, підвищення кваліфікації особи зменшиться, єдиним інтересом буде пляшка.

У особистих відносинах алкоголік часто починають спілкуватися з подарунками - хабарами, відразу ж розповідають про їх складну долю, про те, що вони довго чекали тільки того, що врятують їх, зрозуміти, завжди буде з ним.

Типові фрази алкоголіка: «Я не можу обійтися без тебе», «Я не потрібен нічого без тебе», «Я готовий для чогось». Жінки дуже часто «провідаються» якщо вони не знають техніки психологічного Айкідо. Якщо хабарі і компліменти не працюють, алкогольний може вдатися до шантажу.

Що робити, якщо у вас є особиста історія з алкоголем або одружився його?

Якщо ситуація дозволяє, негайно розлучення і не думають. Якщо це неможливе, застосуйте психологічні розлучення. Щоб це зробити, потрібно зупинити засвоювання алкогольного чоловіка в самому серці і голови як улюбленого і необхідного чоловіка, і прийняти його як тільки людина, яка живе з вами в квартирі - сусід.

Якщо ви досягнете успіху, ви відчуєте чудовий рельєф, зупинка хвилювання і сердитися, якщо він зникне протягом декількох днів, не сперечатися і намагатися відтворити його. Ви подбаєте про своє життя і інтереси. Тільки дорогі речі не забудуть приховати, і якщо чоловік починає молитися - можна запропонувати йому ще один напій і він закохується. Ви будете мати час і можливість розвивати себе, піти на курси, дайвінг в цікава робота, ви залишите безтурботні думки про те, де і як лікувати чоловіка.

Можливо, побачивши, як ви змінилися, ваш чоловік зацікавить вас знову і ситуація змінить для кращого, він перестане пити і відносини покращиться. Але це найкращий варіант.

Що б не сталося, дорогі жінки, пам'ятайте, що потрібно любити і піклуватися про себе, ви поодинці. Спробуйте не витрачати час на несприятливі і слабкі люди, на тих, хто бере вашу енергію і в поверненні дати тільки біль.

Як тільки ви зрозуміли, що ви берете участь у спирті, бігти, знайти силу залишити. І, щоб не потрапити в цю ситуацію знову, пройти психологічну підготовку і бути щасливими в житті.

Автор: Михайло Литвик