MATRÖSHKA - модульна система безпілотних комерційних транспортних засобів

Концепція модульного електротранспорту була представлена російською компанією Волгабус, яка виробляє автобуси. Щоб бути більш точним, розвиток є дочірнім підприємством групи БМГ (Bakulin Motors Group), створеним власником Volgabus Alexey Bakulin. Але незважаючи на статус «концепції», розвиток проекту в повному гойдалці і вже eduft тестування на території Сколково.
Давайте розглянемо цю концепцію докладніше разом.

Модульна концепція пропонує нам три використання:

3110101030

Але перша в серії повинна йти саме пасажир, очевидно, як найбільш теоретично затребувана.
Транспорт складається з трьох модулів, екстремально містять всі начинки, від батарейок з електродвигунами до автопілоти, так, ви читаєте його правильно, все в тренді цього сезону. Центральний модуль виконує тільки функцію завантаження.

Ця схема макета дозволяє замінювати модулі в дуже короткий час, наприклад, замінити модуль з відмерлими акумуляторами і якомога швидше відправити транспорт на подальше затягування по маршруту.

Autopilot припускає можливість цілодобового використання, а також безпеки і автономії. У той же час, диспетчерські центри будуть створені для моніторингу руху транспорту, працездатності його роботи, а також зв'язку з пасажирами.

Технічні характеристики:

Двигун електричний, потужність 45 кВт (140 Нм) до 7000 об/хв.
Акумулятор 32 кВт•год (LIFEPO4)
Діапазон з повним зарядом до 130 км
Швидкість обмежена до 30 км/год
Вантажопідйомність 1300 кг
Загальна вага з надбудови 2800 кг
Довжина 4.6 м, ширина 1,7 м, висота - 2,5 м (версія об'єму)

Виробництво обіцяють бути встановленими в Володимирській області восени 2017 року.
Також будуть додатки для iOS та Android, щоб отримати необхідну інформацію про маршрути та відстежувати розташування транспортних засобів. (Ми не чули WP / WM) . . . )
Шасі транспорту – це повнопривідний привід, електрика. Операційна система ROS (Robotis Operation Systems) несе відповідальність за управління, в той час як не існує більш детальної інформації, а також, наприклад, про операцію та пристрій автопілота, в той час як зазначено, що 80% компонентів транспортного засобу виробляються в Росії.

Це несподіваний проект від місцевої компанії.
Але ті, хто цікавиться темою автопілоти та громадського транспорту, будуть відчувати себе чимось знайомим в цьому проекті і буде право!

Не так давно місцеві мотори представили власний проект автономного транспорту, який дуже схожий на поняття, описану в цій статті. Так, це не модульна, але інакше вона дуже схожа – компактні розміри, планування сидіння, електрична, автопілота. Компанія «Маск» також розповіла, що Tesla почала розвивати власний автобус, який схожий на опис цих проектів.
Це новий тренд і розвиток громадського транспорту.

Я думаю, що ім'я МАТРьоШКА викликала ряд об'єднань, наприклад, з Yo-mobile або Marussia. Я сподіваюсь, що цей проект не буде страждати однаковою долею, бо все ж за проектом є компанія з довгою історією і досвідом, не шоуменами і олігархами.