Невідомо про те, що ви шукаєте

Ми жартуємо про те, що ми будемо робити в старій вікі.

«Відкрито психологічний банк». й

Я люблю, "Так, і ми будемо виводити психологічні кредити, як, "Ви збираєтеся це зробити, ви збираєтеся це зробити."

Ми сміхалися. І я вже кілька місяців дослідження: коли ми видаємо ці «кредити» і як ми, з кращими намірами, позбавляючи людину міцності з цією «підтримкою».

З будь-яким «вибагливим» - людина нас кине. Про нас Ми беремо на себе повну або часткову відповідальність. Іноді ми немовно заміняємо свої успіхи.

Перед новорічними святами я попросив студентів спостерігати, як часто ми несвідомо “завели” в потік руху, мови та дій наших близьких. Як ми насправді, не замислюючись на всіх, де-енергизуємо і знецінюємо їх.

Спостереження:

Як часто ми дозволяємо перерву між собою? Особливо, як часто жінка в компаніях перервує чоловіка, загальноправомірно виправдовує, дає поради - все це прояв невідповідності спочатку.

Вимова — це енергія — до «стопного» потоку мови — не просто вибити думки, часто це вибити підтримку.

Коли жінка публічно корегує, «покрадає» або позбавляє її чоловіка, вона знижує свій статус, відзначає і показує невідповідність. Ці атаки на «соціальне значення». У той же час, якщо ви аналізуєте, болить з нашим чоловічим партнером, перерву, знецінки, бореться за владу – наша «іннерційна людина» (звичайно, несвідомо). І все це до розпаду сил обох партнерів і почуття інтимності між ними.

Коли чоловік перервує жінку, він видає сили. Іноді він намагається структурувати несистемний потік думок і емоцій з правої півкулі в чіткість і консистенцію лівого.

Як часто змінити траєкторію дитини? Наприклад, людина працює на своїх карапузських справах - це безпечно для нього, це своєчасно, він просто зайнятий своїми завданнями. Дорослим часто дозволяють захопити дитину від зайвих почуттів на руках, зануритися в траєкторію руху, пересуватися від місця до місця, не чекаючи дитини, щоб завершити щось, переключіть його до того, що вони думають важливіше прямо зараз.

Коли дитина пристрасно про те, що відтворюється і емоційний, він, на відміну від дорослих, занурюється в завдання в цілому. Ваше життя Ви можете уявити, що він "дів" в глибини правої півкулі головного мозку. Тому «не чути» часто дорослі, які його називають з логічного «банку» – з лівої півкулі. Для отримання інформації необхідно пройти час. Або ця інформація просто нерозголошення. Коли дитина швидко «підйомається» від глибини, це «завантажити», зануритися з хістерією, втомлювати і уникати контакту.

Психологи, які працюють з тілом, багато працюють з незакінченими, перерваними рухами. Коли ми перебаємо тілесні дії з якоїсь причини, блок утворюється на багатьох рівнях. І від неї «велика» різноманітні симптоми.

Коли ми часто змінюємо траєкторію руху дитини, ми «сталь» його влади, ми даємо йому знати, що ми йдемо, ви можете впливати дуже мало. І ви стаєте більш напруженими, або більш агресивними, вродженими і імпульсивними. І неініціативний.

І все це несвідомо про нас – невідповідність процесів і динаміки маленької людини, яка залишає відчуття «Я не можу нічого впливати». й

Коли дорослий витягується з завдання до завдання, коли ми зв'язалися в дії або рефлексії – це те ж саме відбувається, якщо ми попросимо питання – чи достатньо поваги до процесів близьких, дозвольте людині закінчити те, що я почав або погоджуюсь на те, як помірні завдання більш правильно для всіх – принаймні буде більш довіри до відносин.

Коли ми заважаємо з нашими «ілюмінаціями», оцінками, галюцинаціями та порадами, неспокійливою допомогою, коли ми робимо для людини, що він ідеально здатний робити для себе. Коли батьки, наприклад, приходять відвідати дорослих дітей, починайте «допомоги» – це не допомога, це нездатність. Це позбавлення волі людини, досвіду та поглинань. Це повідомлення для людини будь-якого віку - ви невеликий і слабкий, і ви не можете обійтися без мене. І це не любов, це хабарництво і спроба довести вашу гідність. Намагатися бути або перебування в ролі Бога.

Чудова цитата від Hellenger:

« » » » » » » » » » » » » » » Він, хто має проблему, може носити його, і тільки він один. Якщо хтось хоче його носити, він стає слабким. Якщо я бачу щось в когось ще і хочу сказати це, але я тримаю назад і не скажеш, це коштує мені міцність. Сила, що це стриманість витратить мене на нього сили. Вдово, що я хотів би сказати йому до свого розуму. З цієї думки прийшов до нього, він може прийняти його.

Я не можу стояти, і я хочу сказати йому щось, я знімав, що я сказав йому. Але я відчував свою владу. Навіть якщо що я хотів сказати правильно, він не може прийняти його, оскільки він виходить ззовні. Такий стриманий є фундаментом поваги і фундаментом любові. й

Спостерігаючи себе кілька разів на цьому місяці, стикаючись з чимось в FB, дізнався, щоб зупинити бажання зателефонувати друзям з питанням: «Чи знаєш, що ти зараз пишушся.» Вона припинила тому, що вона знімала холо і протерла ущільнення гуру з її чола. Якщо я починаю допити, я буду брати на певну роль, що ніхто не уповноважений мені зробити, і я дійсно збираю людину від своєї траєкторії. І звичайно, це не стосується випадків, де потрібна швидка відповідь, і допомога і підтримка.

Коли ми говоримо щось схоже, «Що буде добре». Коли ми приймаємо рішення для інших, надаючи консультації, ми говоримо від ролі Бога. І позбавляємо наших родичів можливості відчувати себе, їх міцність, їх потреби. До речі, психолог не має права на надання консультацій: йти - не йти на роботу, конверж - розсіювати і т.д. Якщо він робить, це час для особистої терапії. Протерти холо.

Недавно, коли хтось поруч мене почав говорити, як важко це було для нього, скільки завдань і завдань, я (зазвичай кажучи: розповісти мені, як я можу допомогти, я буду зробити все) сказав: Я бачив, що є багато завдань. Вони люблять, і вам подобається. І я впевнений у своїх здібностях. Я там, якщо я повинен, але я знаю, що ви можете зробити це. й

Що я відчував в очах цього чоловіка несподівано: радість і вдячність. Це, мабуть, перший раз, коли я забрав свою владу.

Коли ми зупиняємось на собі і інших, натовп навколо нас менший, і чесний, доброта і любов в нашому житті більше.

Кредит: Світлана Royce