345
Якщо ви хочете досягти успіху в житті, ми рекомендуємо використовувати цей метод щоденно!
Метод «п'ять пальців», запропонований Л. Сєвертом, є простою і доступною технікою, в якій кожен палець руки фіксується одним з керованих параметрів якості досягнення мети. Досить просто подивитися на долоню правої руки і згадати параметри на підставі якого здійснюється контроль.
М (фінгер) - Думки, знання, інформація.
Що я дізнався сьогодні? Які знання ви придбали? Що підвищило свою компетентність і професіоналізм? Які нові і важливі ідеї я вже сьогодні?
B (незв'язаний) - Закрити до мети.
Що я зробив і досягнуто сьогодні?
C (середній палець) - це стан розуму.
Яким був мій переважний настрій і настрій сьогодні? Що було пов’язано з позитивними емоціями та високою мотивацією?
(Індикатив) - Послуги, допомога, співпраця.
Як я можу допомогти іншим сьогодні? Я зустрівся з новими людьми? Чи покращилися мої стосунки?
B (thumb) - енергійний, фізичний стан.
Що я зробив сьогодні для мого здоров'я, моя фізична сила? Що дозволено вам відпочити, відновити сили? Що я зробив сьогодні для підтримки здоров'я та фітнесу?
Цей компактний і зручний метод дозволяє швидко і ефективно стежити за тим, як пройшов день.
Аналізувати результати дня, контролювати підхід до цілей і ви точно досягнете їх!