Я не вірю в вік, я вірю в силу енергії.

Tao Porchon-Lynch є унікальною жінкою. У світі рекорди Гуіннесу визнано найстарішим викладачем йоги.

вона 94 років, але вона виглядає набагато молодше свого віку, тому що вона зберігає її розум і тіло в гармонії. У роки вона викладає йога і успішно виконує в аматорських балахонних змаганнях, і навіть з 20-річними партнерами. Кілька років тому після заміни стегна вона попередила, що вона не зможе пересуватися, як вона використовується. «Я не збираюся відмовитися». Я буду танцювати і робити йога під час дихання.

Після того, як в Нью-Йорку було важке снігопад, і ніхто не прийшов до ранкового класу йога під керівництвом Tao Poshon-Lynch. Вона дивилася в привітний зал і знайшла там нудьгих танців, які також залишалися без студентів. «Данці красиві. «Я хотів би піти в Аргентину перед вмиранням і танцювати танго!» Вона сказала: «Чому піти в Аргентину?» вона відповів. - Давайте танцювати зараз.

Так Тао почав вивчати танець. Вона танцювала танго першого. Потім шамба і ча-ча-ча. А потім просто всі явні кулькові танці. Вона була 84 в часі. Тепер Тао 93, і майже кожен день об’єднує паркет з молодими партнерами. У танці Tao виконує такі акробатичні пази, які колись випадково вибивають шматочок стелі в танцювальному залі з її каблуком. Тао одягає високі підбори весь час, навіть піднімаючи їх до Мачу-Пікчу в Перу.

Тао вважає, що важливо контролювати ваші думки, які матеріалізують, і для того, щоб жити позитивно, потрібно подумати позитивно.

"Я не вірю в вік, я вірю в силу енергії", - сказав він, що вона повинна жити більш спокійним життям в її віці.

"Томорона сьогодні."

Її досвід в йога 85 років – Тао почав навчатися, коли вона була вісімкою. І вона все ще вдосконалюється, збирається в Індії, щоб дізнатися від великих майстрів.

«Особливе, що є енергія всередині нас, щоб зробити все, – каже Тао.

Не так давно, Тао Пошон-Линц зламала її ногу і зап'ястя, мала ускладнену операцію, довелося поставити металеві шпильки, протезування стегна. Лікар сказав Тао, «Це життєздатність, яку ви вже не зможете витримати вгору або баланс на руках. й

"Не скажу мені те, що я не можу зробити, - сказала Тао лікар. - Я не зацікавлений. Що я можу зробити. Ми повинні вчитися з природи. Природа постійно регенерує. Взимку, здається, що дерева померли, але навесні, в матерії днів з'являються листя і квіти. Так працює людина. Ми завжди маємо потенціал для відновлення та відновлення. й

Лікар тільки подрібнив плечі. Через кілька місяців конверт прийшов в ім'я. У конверті була фотографія Тао, що виконує свою улюблену витримку.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

р.

Дивитися також.
Казим Гурбус