Все моє життя з хорошою людиною, яка має дуже різноманітний смак щастя. . й

Я знаю сім'ю. Дуже добре виглядає, двадцять років разом. Діти підлітків. Вони красиво виглядають. Хтось дивиться до них. І до тих пір, поки я був ближче до жінки, я впевнений, що сім'я була ідеальною.

Повідомляємо цю історію з початку. Вона походить від сім'ї інтелігентів. Мама - лікар, Пап - вчений. Сім'я велика, міст, процвітає. Всі чотири діти мають вищу освіту. Дочка божевільна про мистецтво - театри, музеї, балет, опера. Аристократ.

Він звичайний. З села до десяти будинків. З великої родини, де батьки більше не встигли навчатися. Завершено вісім сортів. Ледько. І тоді нам довелося повністю займатися економікою. Він отримав руки в правому місці. Ні. Дуже проста людина, близько до землі. Чайковський і Твардовський плутають, не чули ні. Немає необхідності.

Так сталося, що її перше кохання з тієї ж розумної сім'ї залишив її перед весіллям. Коли все було прийнято рішення, навіть ресторан був замовлений. Вона не розуміла, як це сталося. Я важко отримати з коледжу з таких досвіду. Але пережили. Я зустрівся з ним.

Вона каже, що він негайно зданий надійним. Вона здавалося б, нереальна краса королева. Оздоровчий, елегантний, розумний, освічений. Він захопив її, подбає про неї, як кращий він міг. Так, не дуже красиво. Але наполегливо, постійно.

Вона не любила його. Найголовніше для неї було те, що він ніколи не залишить її. Ось чому вона одружилася. Яка думка була занадто швидко. Хто забрав помста на колишньому. Але це не дивно. З.

Він забрав з міста до с. Трохи більше, ніж один жив. Він пообіцяв, що один день він переїжджає до міста. Вони зберігають, купують квартиру. син народився. І дочка моя. Тоді інший син. Поки вони живуть там.

Вона працює в школі, хоча вона може залишитися вдома. Він надає всім, але це не можна зробити. Серед інших речей, вона займається дитячими та побутовими. Але. Є один серйозний але. Нещастя про це. Вона не може прийти до умов з її переміщенням, її спосіб життя, її недолік того, що вона сподобалося. Хоча він не має вищої освіти. Він надійний, любить її дуже багато, але не має нічого говорити про нього. Вона була добре виведена. Вона зберігає все себе. І висихає тільки вночі, на ганку, щоб ніхто не міг бачити або чути.

Все життя проживала гарною людиною, яка мала дуже різноманітний смак щастя. Одного разу він пішов до балету з нею – поки не судилося – і впав туди. Він не прочитав книги, які він переніс. Не цікавить метафізика захворювання. Він вірить в те, що він може торкнутися своїми руками. Вона поважає його, цінує його, і навіть напевно вже любить його, як рідна людина вже багато років. Але в житті немає щастя. І не тому, що вона страждає від того, що перше кохання. Ця тема жива для неї. А тому, що в далекій родині не відбулося душіння.

Це не просто для нього. Щоб побачити мертві очі коханої жінки, і нічого не може змінити. Побачити її довге, але ніколи не дане йти в місто. Він не має нічого спільного. Не в змозі поділитися своїми інтересами. Не отримувати підтримку для того, що важливо йому - ще один коров, ще один гектар землі і трактора.

Не просто для дітей. Не просто так перед тим, як люди одружилися за принципом рівності «варна» – напрямок життя. Кінги на королевах, науковці на доньках вчених, купців на торговців, робітників. Суспільство розуміла, як важлива єдність смаків щастя, цілей життя – для батьків і дітей.

Вони мають три дітей, і вони не можуть знайти себе. Вони поєднують несумісні - як за смаком, так і від батьків, в дивній пропорції. Вони не допомагають працювати своїми руками, як батько, але вони не тільки працюють своїми руками. Вони повинні чергуватися. І все ще відчувається дивний і неправдивий (у с.). Програма, потім подрібнити дерево, потім читати книги, потім порізати таблицю, потім молоко корова, потім розрахувати інтеграцію. Є постійний конфлікт – це вища освіта, необхідна? Він хоче, і він кричить. Ви тільки повинні працювати своїми руками? Чи варто шукати офісні роботи? Знаходимо дуже важко знайти себе. Він вже двадцять п'ятий, він поспішає, і університет не може закінчитися, і знайти своє місце.

Сім'я не просто кухня і ліжко. Це більше, ніж це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але що якщо ви не отримуєте його вдома? Що робити, якщо у вас є різні ідеї про щастя? Тоді чого буде будинок для вас? Тюрма? тяга? Чи?

Героїн історії вже давно загинув. Про це не потрібно говорити. Іноді вона розповідає про свою дочку, але вона боїться боляче її, і тому вона приховує її. Він сказав: «Мій тато і я роблю чудово». Немає нічого всередині. Неприємність, яка її рубає. Ось чому вона боїться навіть виглядати там.

Кожна з них індивідуально може бути набагато щасливіше. Вона може змащувати освіченого громадянина, піти в театр один раз на місяць, зношувати її улюблені капелюхи, щоб піти, відправити її дітям в музичну школу. Я б приготувати комплекс французьких страв замість простої картоплі з м'ясом. Хочу повісити кілька фантазійних штор вдома. Я буду працювати в певній мистецькій установі, я повіслю фотографії своїх улюблених митців в домашніх умовах. Одягнена Жінка Голий чоловік

Він міг знайти себе звичайну країну дівчини. Хто дав йому не три дітей, бояться зіпсувати фігуру, але п'ять або шість-осьма. Чим більше дітей, тим простіше впорається в с. Вона буде щасливо варити свою улюблену борщ, випікати хліб, подрібнити шкарпетки, молочні корови. Не тільки я роблю це, але я б це з радістю. Вона не заподіяла йому закінчити нічну школу, вона не буде працювати. Я не буду дивитися на нього з такими порожніми очима.

Але вони живуть разом. Два роки. Вони попередили все океї. Уявіть, що це може бути різним. Яка модель сімейних відносин веде мовлення дітям?

Коли ви не одружені, подбайте про це. Це, мабуть, найважливіше. Ваш смак щастя та щастя вашого партнера. Якщо між вами і океаном відмінностей, то не варто з'єднати долю один з одним. Якщо у вас є діаметрично різні ідеї про те, як і де жити, як підняти дітей, скільки дітей мати і чи породжувати всі, для чого жити, що робити - це свято, щоб зважити своє рішення сто разів.

Найлегший спосіб «Зберегти» цей шлюб не входить до нього. Звичайно, коли ми любимо, все здається невеликим. Якщо ми не любимо, але просто підрахуємо на безпечне майбутнє – як героїня історії. Але це не маленьке. Це основа. Це атмосфера, в якій ви піднімаєте дітей. Це простір, в якому ви живете. Все моє життя.

Так само, як і їжа. Уявіть, що ви є алергією на рибу і його запах, і ваш чоловік їсть тільки його. А ви будете варити цю рибу все своє життя, покриваючи себе висипами і кашлем. Ви напевно будете їсти цю рибу. В той же час, ваші улюблені яблука можуть не вирощувати в дворі, а значить, ви не бачите їх.

Звісно, багато можна домовитися по дорозі. Зайдіть до балету раз на місяць. Навіть в с. ми одягаємо красиві сукні. Покупка книг. Але скільки зусиль ви повинні провести на ньому! Якщо ви вже в цьому об’єднанні, вам доведеться докласти до цього зусиль, подивіться вихід. Не втратити себе і партнера. Знайди можливості для вас, щоб бути щасливими, не зважаючи на ваш характер. Це проблема.

Ось чому я скажу, що це простіше не одружитися, де ви так відрізняєтеся від найважливіших речей. Ваші цінності, ваші смаки щастя.

Не було нічого, що батьки обрали дружину або чоловіка – вони можуть бачити такі речі ззовні. Ми подивилися в сім'ї майбутнього сина-в-прави, на своїх батьків, на себе. Не в любові, не даючи знижок. Дивитися в корені. І ми побачили, що важко побачити для молодих недосвідчених дівчат з дещо ідеальним малюнком майбутнього.

Люди не змінюють. Точно, їх звички і персонажі змінюються, але смак щастя практично неможливо змінити. Ви точно не можете зробити це самостійно. Місія неможлива. Хоча якщо вам подобається складні проблеми, які не мають рішень? Якщо ви хочете щасливого сімейного життя, подумайте про це.

Якщо у вас є наставник, запитайте на консультацію. Про те, як він бачить своє життя двадцять років, про майбутнє Ваших можливих дітей. Поговоріть з батьками, подивіться на своїх батьків. Поговоріть мені. Чи можна залишатися в цьому зв'язку, ви не зможете жертвувати те, що дуже важливо для себе, ви не зможете бити його в щось цінне для нього? Не поспішайте приймати рішення, від якого залежить ваше майбутнє. Уважно підібраний чоловік - половина успіху сім'ї.

Симпатія, звичайно, важлива і необхідна. Симпатія допоможе вам любити людину, хочу бути з ним, відродити дітей від нього. Симпатія, не божевільна любов до пом'якшення очей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Героїн мав строгий розрахунок, якщо ви пам'ятаєте. Обчислення, яке було виправдано в деяких випадках, але не в інших. Вона отримала свою надійність, він не відкидав її і не відмовляється від неї. Але не ви платите за це?

По-перше, здоров'я. В її фортеці вона більше не має здорового органу в організмі. Не один. Вона завжди хвора і лікується, хвора і лікується. Її тіло страждає від, що містить її справжню природу.

По-друге, вона не може поважати чоловіка. Фізично він не може. Він лікує його leniently, переконливо. Через занадто багато проміжок між ними – не на його користь. Якщо він був сином науковців і вона була сільською дівчиною, вона буде краще. Уважно, що не буде ніяких питань.

Третя, вона стала іржі. Вона почала читати книжки рідше себе. І тепер, щоб діти виросли, вона не йде в балет. Тому що вона не має нічого носити. Як вона отримала жир, як чоловік. Вона не повинна бути гарною в країні. Вона припинила кричати себе. Вона не хоче подбати про себе.

Вчотирьох, всі її юнацькі мрії пішли неповно. Вона ніколи не побачила Парижа, що мріяла. Я не навчився танцювати фокстрот. У мене немає квартири в улюбленому районі. Ці мрії їсти її з Як пропустити можливості. Хоча здається, що все не втратилося. Але нічого не вірить.

П'ята, вона припинила молитися і бджільництва у Бога. Мій чоловік Він не схожий на іконки. Я зробив, я зробив. У храмі немає часу. Звуки добре. Це його. Він навіть не зношує хрест. Я використовуюсь для того, щоб причасти до кожного тижня. І пам'ять в цьому місці болить.

Мій чоловік також сплатив ціну. Він ніколи не став свого героя. Він навіть почав пити іноді.

Для нас важливо розуміти, хто ми, хто наш fiancé є, де ми однакові і де ми різні, чому ми живемо разом і хто допоможе нам в цьому. Не варто покладатися на цей важливий випадок в разі. Він не може. Точно, він просто позбавляє від більшості пар, ми маємо більше і більше розлучення щодня. Не тільки вони не визначилися, хто наш Бог, але вони також не знайшли загального смаку щастя. Хто буде сказати, що?

Я хочу, щоб ви щасливі шлюби! Якщо ви вже є, це не так погано, як ви думаєте.

Автор: Ольга Валяєва, розділ з книги "Зцілення жіночої душі"