20 Переміщення речей, які ми повинні витримати

Доктор Адам Санфорд відповів на питання, що саме ми розуміємо, коли ми виростимо. Крім того, ми виростимо не в плані того, що ми досягаємо певного віку в суспільстві, з якого починається зрілість, але ростемо дійсно, психологічно.

І скоро ви розумієте все це, швидше ви дійсно будете рости.

1,1 км Ви станете більш віддаленими від батьків. Вони хочуть зробити так, як вони кажуть. Це нормально і не зобов'язується нічого. У житті кожного, коли вони дійсно розуміють, що вони потрібні краще, ніж їхні батьки.

2,2 км Ви не центр Всесвіту. Ми не були.

3. У У вас є люди, які, коли вони бачать ваші страждання, залишаться байдужими, або вирішили, що ви заслуговуєте, або буде відчувати задоволення від нього.

4. У Немає необхідності допомогти вам.

5. Умань Ви не повинні мати зв'язок з ким-небудь, хто шкодить вам, навіть якщо це родич або дружина. Навіть якщо людина залежить від вас. Безкоштовно вибрати.

6. Жнівень Якщо ви сперечалися з багатьма людьми про те ж саме, проблема вам. Мій друг поставив це таким чином: якщо хтось говорить вам, що ви донечку, ви можете ігнорувати його. Але якщо шість або вісім осіб, які ви погоджуєтесь, що ви додали, це час, щоб любити моркву.

7. Про нас Той факт, що ви дорослі і мають своє життя і свої власні проблеми не дає вам право ігнорувати страждання інших. Зрілі люди не просто думають про себе. Позбутися від самопізнання молоді.

8. У Людина проявляється в спілкуванні з тим, хто не може скористатися. Відсоток персоналу говорить більше про ваші особисті якості, ніж як ви лікуєте бос.

9. Навігація Якщо ви повинні вибрати між просуванням і дружбу, оберіть дружбу.

10. Якщо ви хочете зробити світ краще місце, почати з себе.

11. Якщо ви допоможи комусь і вони допомагають повернутися, але це не завжди справа. Іноді люди не мають такої можливості. Або він не усвідомлює його. Це важко для кого-небудь визнати, що їм потрібна допомога. Якщо ви добре, вам не доведеться чекати того ж, що саме в поверненні, інакше вона не допоможе.

12. Ви не погоджуєтесь з вами. Люди не будуть любити вас. Також будуть люди, які розуміють і люблять тебе. Приєднайте багато з тими, хто любить тебе, і трохи з тим, хто не є. Для завершення картини.

13.00 р. Багато людей, які ви вже не навчилися цих прав. Це не абсолідує вас зобов'язання бути поважним дорослим. Хтось ніколи не буде, але не ви.

14. Іноді ви відкриєте для себе інші очі людини. Це може закінчити стару дружбу, оскільки ніхто не любить вчитися. Вимагає чесноти — перш за все з себе, зусиль змінити, і відвагу його віддати перевагу. Не провокувати, але бути готовим до того, що розуміння і наступні прості правди можуть зробити вам важіль, який стане чужою картиною світу. Часом є те, що ви повинні зробити людину, заспокоїти і повертатися з неба на землю.

15.00 р. Не варто бачити зло-інтента в якому можна легко пояснити приступністю або ігноруванні.

16.00 р. Якщо ви повинні бути досвідом для когось, то вам подобається це чи ні. Взяти це якомога швидше і відповідально. Ти можеш стати першим для когось. Перша людина іншої національності, ліктя, татуювання, мусульмани або стриптизерка. І вони будуть стерти з питаннями, які здаються дурною, безглуздою і навіть наступною. І все ж, в цьому місці ви є їх першим досвідом. У вас є можливість позитивно впливати на них, натиснувши на те, що вони не знають.

17.00 р. Довіра не тільки обмежена. Я можу довірити когось з моїми ключами будинку, а я на відпочинок. Але якщо я знаю, що цей чоловік не любить дітей, я не залишаю його з шахтою.

18 років Спробуйте не забувати про те, що таке компасіон. Нерідко це важко, але це ще дуже важливо; занадто багато людей забули, що це таке.

19.00 р. Неважливо, скільки ви хочете допомогти, ви не можете вирішити проблеми для іншого. Максимально, що в твоїй потужності - направляти в правому напрямку, запропонувати, щоб допомогти при запитанні. Але ви не можете отримати когось, щоб порадувати і піти в правильному напрямку. Наше бажання допомогти може бути безмежним, але наша здатність обмежена.

20. Ви можете вимагати, щоб вони були покинутими. Інакше, приймати його і не вішати. Це найкраще для вас.