Самостійність

У серці багато тривожності, паніки, самодобавки є простим механізмом відсутності зайвої сили на вашому тілі. Ми просто не відчуваємо тіла. Ми знайдемо себе в фантазіях, і тіло здається не існує. Або вона тільки несе страшне відчуття.

Зазвичай, ми завжди відчуваємо себе, якщо звертаємо увагу на фізичні відчуття. Я сидю на стільці прямо зараз, і я можу відчути натискання сидіння на моїй батиці і назад мого стегна дуже легко. Я помітив, що ноги прохолодні, і вони повісили некомфортно від перехресного крісла, плечі піднімуть через високопозиційну клавіатуру.

Як тільки я помітив це, я відразу перевлаштував ноги, підійшов стілець, щоб змінити відстань до клавіатури, і відразу змінив почуття. І з цим почуттям і настрою.

Ми абсолютно повинні бути в змозі спиратися на наші внутрішні відчуття, інакше мозок починає вірити, що тіло не існує, він мертвий. Часто заморожені і заморожені.

У такій ситуації дихання дуже стриманий, як якщо ми приховали, щоб випробувати щось страшне або дуже хворе і залишалися в цьому стані.

Ми ще знаємо, як запустити багато і робимо все. І ця активність часто створює ілюзію, що ми живі. Це, непозитивні боділі відчуття дають нам базове відчуття життєдіяльності і що все добре. Це дози адреналіну, які ми часто самоорганізуємо, коли ми живемо під наркозом.

У будь-якій напруженій ситуації важливо, що є, грубо кажучи, щось тримати. Спокій і впевненість людей, часто не знаючи його, автоматично покладає на свої почуття. І якщо у нас немає такої майстерності і такої звички, то для того, щоб бути здоровими, нам потрібно його навчити.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І навчатися в складних ситуаціях, щоб повернути відчуття вашого тіла і на ресурсні місця в організмі.

Для мене, ресурсів і підтримки ніг. І, навіть якщо я відчуваю їх в певній точці, як холодний і неприємний, тепер після тренувань вони можуть легко повертатися до ресурсного стану, коли я звертаю увагу на них.

Ресурси тіла - будь-які приємні відчуття в організмі. І вони часто активуються приємними діями з зовнішніми об'єктами: гугами, погладжуванням кота, контемпляції краси і т.д.

Дуже важливо вчитися, не тільки насолоджуватися цими процесами, але і сформувати з'єднання позитивного образу з боділі відчуттями. Що таке, щоб відновити здорове з'єднання між корою і підкортеком.

Рекомендуємо створити ресурсну базу. Це зроблено таким чином. Наприклад, ми перетворюємо на нашу улюблену музику і помітимо, як вона реагує на наше тіло. Потім пофарбуємо на контур тіла різними кольорами наших відчуттів.

В кінці, у нас є мелодія, картина, і реальне почуття боділі. Це добре, коли все відбувається в одному процесі. Потім закладається фундамент здорового функціонування і самовіддачу.

У той же час відновлюється робота всіх трьох рівнів регулювання мозку: вища нервова активність, кінцівкова частина, відповідальна за емоції і почуття, і гіпоталамічно-гіпофізна система, яка забезпечує вегетативне і гуморальне регулювання органів і тканин.