Це не погана зміна...

Фелікс Комаров

Я не достатньо, і я дивлю всюди, сподіваюся побачити диво, щоб піднятися як птах з вогню. Я шукаю себе в любові, в роботі, в духовних практиках, в поезії, і я шукаю себе в догляді, при хворобі, страхах і в сні. І що знайдено, я програю, бо головна точка буде шукати себе, і я знову занурю в Майю, як паралітика на ліжку. Я повірила себе, я мучила себе, після чого я прибираю себе з хреста, як прокуратор я промив руки літерами з листа. Для себе я збуджу новий будинок і приховувати його від себе, і бути схожим на зміщення, я прогуляю дорогу без любляча. Де я збираюся? щоб знову зустріти себе, сподіваючись зберегти себе, і я збираю слово ввічливості з усіх викладання по дорозі.
Не було достатньо для мене, я сумнівався, тепер я не можу втекти від невпевненості, так само як сніг не відданий вогонь. Не достатньо для мене, щоб дихати в різкому повітрі життя... це не достатньо для мене, щоб літати в сні, не знаючи репроах. Не достатньо для мене, щоб мати любов, що породив мене від народження... Для мене не вистачає місця, як небо, яке без краю, лютить мене, коронує мене з королем незнімних небес. Ах, ви є незадовільною недостатністю, ви привели мене з вами в розкорд, в порожні розмови, в нічних хворобливих спорах ... і річок - річок, гори - гори ... зірки літати без підтримки, люди літати в хмарах ... Ох, невдачі, ви страхуєте. Ви страхуєте, що все буде відходити, зникне, залишивши тільки кістку кришку і буде безтурботним в дусі, щоб колоти на вічність або момент. Ніщо, ви темряву на дверцятах, ви холодні, щоб оголити ноги. Тексти пісень, а це означає: Ніжність, я не вірю у вас, і це робить вас запалюються більш болючими. Ви постараєте на душу з злом і збиваючи в пишну доріжку, ви відлякуєтеся з чорною річкою, і ви приводите до грудей іржі. Тексти пісень, а це означає: Ніщо мій друг, мій вірний супутник, мій тінь ... і ви, і я блукаючи навколо в колі, і це коло є тільки точку само. Він відправив месенджер з словом, що все проходить і буде проходити ... і все буде народився знову ... дивитися людей, це дощ!