З початку літа щороку асоціюється з приходом на наш стіл улюбленої делікатеси - кавун. Я думаю, що ми намагаємось купити кавун майже щодня!
Я ніколи не думав про те, як корисний кавун! І тепер, як виявилося, кавуна має величезний вплив на тіло ... Я завжди знав, що це відмінне джерело вологи, але не може очікувати, що він здатний поліпшити здоров'я нирок і
зниження артеріального тиску!
Якщо ви справжній фанат цієї соковитої делікатеси, то цей список корисних властивостей кавуна призначений тільки для вас!
Кавунні властивості
- Покращує здоров'я шкіри
Якщо ви відчуваєте себе як ви в стані позачергової війни для здоров'я шкіри або просто хочете додати трохи світиться і свіжість до неї, спробуйте ввести кавун в свій раціон. За даними дослідження вітаміну А в кавуні сприяє відновленню тканин і сприяє свіжому вигляду шкіри по всьому тілу. - Уздоровлення серця.
Будь-який, хто страждає від проблем серця або відчуває біль у грудях, повинен звернутися до лікаря. Але експерти погоджуються, що лікопін, що міститься в кавуні, зміцнює серцевий м'яз. Крім того, вітамін С, каротиноїди і калію допомагають знизити рівень холестерину і захистити серце від небезпечних умов. - Покращує здоров'я нирок
Прийміть камінь з нирками може бути вашим найболючішим, тому ніколи не забудьте подбати про себе. здоров'я нирокй Наші бабусі дізналися про це, але вчені також підтверджують, що споживання кавунів покращує сечовипускання без будь-якого стресу до нирок. - Покращує здоров'я очей
Додайте більше кавунів до дієти, ви легко зможете поліпшити здоров’я очей і збільшити візуальну енергію. Вітамін А, що міститься в кавунах, захистить від вікових змін в м'язі очей, а також запобігає так званій нічній сліпоти. - Ефективність кісткового здоров’я
Важливість кісткового здоров’я не може перестаратися, особливо в дорослому віці. На щастя, кавуни містять лікопене і кальцій, які надзвичайно вигідні для міцності кісток і запобігання пошкоджень. - Низький артеріальний тиск.
Багато людей намагаються знизити артеріальний тиск через фізичні вправи і дієти, і вони обов'язково повинні включати кавуна в їх раціон. Магній і калій, які містяться в кавуні, відмінно допомагають знизити артеріальний тиск. - Боротьба астми.
Експерти кажуть, що високий вміст в кавунах вітаміну С сприяє зменшенню ризику астми. І ті, хто вже страждає від цього захворювання, поживні речовини, що містяться в кавунах, допоможуть поліпшити загальний стан легенів.
Для тих, хто вже їсть кавунів, це великі новини, і для тих, хто ще не встиг вирізати соковитий брухт, встигнути запускати в магазин для зеленого і смугастого чоловіка!