329
Смарт Пішоходів. Історія, яка надихає на гордість у наших дітей
Вони кажуть, що діти стають більш розумними з кожним поколінням і можуть часто встановити чудовий приклад для дорослих. Веб-сайт Він публікує історію, поділений з нами одним із користувачів спільноти Pikaboo.
Банкобоев.ру На центральному ринку знаходиться пішохідна переправа. Завжди плутати, коли червоний ще горить, немає руху, і люди в величезному натовпі починають перетнути дорогу. Але те, що зелена ще на водіїв! Це просто те, що кінець так, трохи божевільний і досі неприпустимо мені.
Я бачив картину сьогодні. Бабуся з її онуком і бабусям, які п'ять років, веде до пішохідного перетину, щоб зловити зелений. Але він спалахнув попередження, коли вони п'ять метрів до дороги.
Тоді був діалог між бабусями (B) і онуком (B).
Б: Саша! Здрастуйте! Приходьте!
З: (щось спокійний голос) Бабця, я не збираюся. Чи не ви бачите червоний світло?
Б: Саша, погана! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
З: Ба, якщо ви хочете піти, я чекаю на зелений. А Ліза не буде на червоний.
А Саша забрала руку Бабця і забрала сестри вручну.
Моя бабуся все ще подрібнила, але через шум не почула. Але вони закінчилися переправою дорогою тільки на зеленому світлому транспорті.
Пикабу.ру/сторія/umnyiy_peshekhod_4274837
Банкобоев.ру На центральному ринку знаходиться пішохідна переправа. Завжди плутати, коли червоний ще горить, немає руху, і люди в величезному натовпі починають перетнути дорогу. Але те, що зелена ще на водіїв! Це просто те, що кінець так, трохи божевільний і досі неприпустимо мені.
Я бачив картину сьогодні. Бабуся з її онуком і бабусям, які п'ять років, веде до пішохідного перетину, щоб зловити зелений. Але він спалахнув попередження, коли вони п'ять метрів до дороги.
Тоді був діалог між бабусями (B) і онуком (B).
Б: Саша! Здрастуйте! Приходьте!
З: (щось спокійний голос) Бабця, я не збираюся. Чи не ви бачите червоний світло?
Б: Саша, погана! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
З: Ба, якщо ви хочете піти, я чекаю на зелений. А Ліза не буде на червоний.
А Саша забрала руку Бабця і забрала сестри вручну.
Моя бабуся все ще подрібнила, але через шум не почула. Але вони закінчилися переправою дорогою тільки на зеленому світлому транспорті.
Пикабу.ру/сторія/umnyiy_peshekhod_4274837
Як вибрати кавун: 6 простих і впевнених ознак зрілості
Михайло Жванецький про розумні люди. Це блискучий!