Що таке причина зазору покоління

Сьогодні батьки скаржаться на своїх дітей, які не можуть зрозуміти. Що таке причина розриву між поколіннями?

Мій твердий педагогічний досвід свідчить про те, що «абнормальні» діти, через які болить душа батьків та їхні серця, в абсолютній більшості заслуговує батьківська любов та гордість. У літніх людей просто не хочеться врахувати те, що вони самі вводять доросле життя під однією системою соціальних відносин, а діти з радикально різною, тому чітка відмінність не повинна бути прийнята як аномалією.

Ініціаторами у вирішенні проблем у батьківських відносинах повинні бути батьки.

У літературі я прочитав, що близько 5% людей народжуються погано, інші 95% добре. Але в реальному житті ми бачимо різну пропорцію. Серед хороших людей від народження, в моєму огляді, є сильні самодостатні індивіди, які затримують принципи концепції; і є слабкі, які адаптуються до інших, і тому грубі і ніжні, агресивні і переконливі.

Я згадую від моєї практики розмову з 19-річним студентом Ірини, «коолом» красою, усвідомлюючи її переваги в краси і розвитку, і тому сміливо хвилюватися. Не працює розмова. І я сказав їй: "Я даю, добра, я не відхилений вами."

І дівчина не хоче сказати заспокоїти і швидше зізнається: «Якщо я змінив свою поведінку, я буду втрачати себе і опустити себе в очах моїх друзів». Звертаємо вашу увагу на те, що в робочій команді вона повинна зустрітися з вже встановленою ієрархією, а в подальшому родині необхідно знайти спільну мову з дітьми, чоловіком і родичами. Тепер це час, щоб дізнатися щось, щоб дати, щоб не створювати проблеми через непластичний характер.

Студент Роман (21 років) був схожим на родзинку. Для нього немає повноважень або серед однокласників або серед вчителів. Причиною є дитинство, що витрачається в кримінальному середовищі, де переважає культ сили, агресію, сурогатність, приниження інших людей.

Дуже коротка розмова розкрила певний інтелектуальний рівень молодої людини і готовність зробити особистий контакт з ним. Так я пропонував йому мотивацію виправити свою поведінку:

За 20 років ви діяли з посади братської сили, і зараз протягом 3 років навчання в коледжі, намагайтеся поводитися, як вчителів вимагають: навчатися diligently, не порушувати дисципліну і правила хостелу, розвивати свої інтереси в вільний час. Безперечно буде добре. Але це не точка. Після закінчення коледжу ви зможете зробити поінформований вибір між двома моделями організації вашого життя. Це буде Ваше рішення, яке буде впливати на вашу долю.

Час показав, що Ірина і Роман змогли регулювати свою поведінку і досягти певних успіхів.

Наші короткі зустрічі давали тільки імпульс до дії, а готовність змінити зрілий в них протягом тривалого часу, але вони не давалися дати їй вихід.

Важливо, щоб у такому критичному періоді життя наші діти проводять спільний аналіз з більш досвідченою людиною, чують практичні поради щодо життя.

Автор: Людмила Андріївська

Категории

Смотрите также

Новое и интересное