Збережені думки: Більшість людських пологів є пошуком кешу

Однією з чудових міфів про мозок людини є те, як він може навіть працювати, коли більшість нейронів активуються 10-20 разів на кожну секунду, або 200 Гц в цілому. У нейронауці одностороннє правило стверджує, що будь-яка післяопераційна операція повинна бути виконана в не більше сотні послідовних кроків. Ви можете бути як паралельно, так як вам подобається, але ви не можете розмістити більше 100 (або менше) нейронних стрибків один за одним.

Чи можна ви уявити, що програма, яка використовує процесор 100 Гц, незалежно від того, скільки? Вам також потрібно сотні мільярдів процесорів, щоб отримати щось в режимі реального часу.

98497

Якщо вам необхідно писати програми в режимі реального часу на сотні мільярдів процесорів 100 Гц, можна скористатися трюком, як кешування. Це коли ви зберігаєте результати попередніх операцій і подивіться на них наступний раз, замість обчислення кожного разу з нуля. І це дуже точний аналог -- визнання, асоціація, виконання шаблонів.

Хороше припущення полягає в тому, що більшість людських конвекцій є пошуком кешу.

Ця ідея має тенденцію з'являтися в мозку з часом.

Я не можу знайти його: це історія чоловіка, який знає-всім сусіда один раз зауважив, що найпростіший спосіб отримати камін з будинку, щоб розбирати камін, чекати труби, щоб збити, видалити видимий шматок його, чекати його, щоб збити, і так далі, поки весь труба знімається. Через рік, коли чоловік хотів зняти камін з його будинку, це зберігалося в його розумі.

Як пізнати чоловіка, ви можете здогадувати, що речі не ходять плавно — сусід не особливо добре спостерігали в матерії і не було надійного джерела. Якщо ви попросили його про ідею, він напевно знає, що це не було гарної ідеї. Деякі з збережених результатів ми ще раз розраховуємо. Але мозок виконує візерунок автоматично — якщо ви не свідомо усвідомите, що візерунок потрібно виправити, ви будете продовжувати слідувати шаблону.

Я підозрю, що якщо дума прийшла до людини самостійно - якщо він придумав цю ідею про те, як зняти камін - він був більш критичним. Але якщо хтось вже думав про ідею, ви можете зберегти обчислювальні ресурси тільки шляхом кешування їх виходу, правильно?

У сучасному цивілізаційній цивілізаційній цивілізаційній цивілізаційній цивілізації ніхто не може думати досить швидко, щоб подумати власні думки. Якщо я покинути дитину в лісах, піднявшись вовками або німими роботами, я не хотів би виглядати людським істотою. Не можна подумати досить швидко, щоб підвести мудрість племени мисливців в одному житті, починаючи з нуля. Це неможливе для мудрості грамотної цивілізації.

Але з іншого боку, я постійно бачу людей, які, як правило, думають критично, при повторенні збережених думок, які придумували тих, хто не використовує критичне мислення.

«Ок, ви не можете довести або відхиляти релігію по суті доказами». Як я показав в іншому місці, це просто брехня за теорії ймовірності. І це теж просто брехня про істинну психологію релігії - століття тому, якщо ви сказали, що ви повинні бути на ставці. А мама, чия дочка має рак, “Дуже, будь ласка, зацікавити свою дочку”, – не “Дуже Богу, я знаю релігію не дає ніяких фальсифікованих наслідків, що означає, що ви, ймовірно, не можете вилікувати мій дочку, тому... okay, я молитися, щоб відчувати себе краще замість того, щоб зробити що-небудь, щоб дійсно допомогти моїй дочці. й

Але люди читають "Ви не можете довести або відхилити релігію за фактом доказів", а в наступний раз вони див. інформацію про докази, які відхиляють релігію, їх мозок відповідав у шаблоні. Навіть деякі атеїсти повторюють цю абсурдність без тіні сумніву. Якщо вони вийшли з себе і не чули від когось іншого, вони були більш скептично про ідею.

Смерть: Завершіть шаблон: «Діти до життя»

Якщо ви спілкуєтесь з хорошими і гідними звичайними людьми, які ніколи не в тисячі років навіть випадково думали про вимирання людства - коли ви переїжджаєте на тему екзенціальних ризиків, почуєте їх, "О, можливо, людство не заслуговує на виживання". Вони ніколи не стріляти свою дитину, яка є частиною людства, але їх мозок слідувати за шаблоном.

Які з візерунків ваш мозок виконує небажані для вас?

Рація: Завершіть шаблон: «Любов - irrational. й

Якщо ця ідея раптом прийшла до вас як абсолютно нова думка, як би ви тестували її в плані критичного мислення? Я знаю, що я маю на увазі, але ви знаєте? Важко знайти на ній свіжий вигляд.

Спробуйте не дозволяти мозку завершити візерунки, як це використовується. Якщо ви не знаєте відповідь, поки ви не можете зупинити мозок від дати відповідь автоматично.

Тепер, коли ви читаєте цей пост, наступного разу ви почуєте когось впевнено повторити мене, ви думаєте, що це приступна або помилкова, ви думаєте, «Збережіть думки». Моя віра тепер у вашій голові, чекаючи виконання шаблону. Але це правда? Не дозволяйте мозку завершити візерунок! Про нас

Автор: Єлизер Юдковскі