Очищення пральної машини з цвіль

Р

Цвіль з'являється в пральній машині з часу до часу. В інтернеті я знайшов кілька способів позбутися від нього, які, в цілому, відварити до обробки всередині машини з продуктами, що містять хлор.

Спочатку я використовував тільки Доместос для цієї мети, а потім зрозумів, що будь-які сучасні засоби очищення дають той же ефект. Тому я очищаю рідкий продукт, який в даний час під рукою.

Вам потрібно:
Засіб для очищення рідини, бажано з хлором.
2 побутових серветок або губок, які не є часткою, щоб викинути пізніше.
Туга побутові рукавички.
25 грамів дієтичної лимонної кислоти.

Крок за кроком:
1,1 км Справа в тому, що машинка стартувала цвіль, ви не розумієте відразу, промиває і промиває. Миття речей запах прального порошку, але коли машина стоїть з закритими дверима, виникає неприємний запах. Крім того, необхідно повернути гумку, так як око з'являється це неприємне зображення.
2,2 км Перевірити серветкою. Ми отримали результати, ми отримуємо чистий.
3. У По-перше, будь-яка серветка просто видаліть з гумової накладки, яку можна видалити бруд.
4. У Далі, як я письмовий, ми приймаємо будь-який рідкий очищувач і наносимо його до гуми, де ми можемо отримати його.
5. Умань Потім правильно розподіліть засіб для очищення на складках гумки.
6. Жнівень Закрийте двері автомобіля і залиште його таким чином за 2 години.
7. Про нас Після цього часу ми включаємо режим змивання і змиваємо засіб для очищення від машини.
8. У Це досить, очистка управління.
9. Навігація Але так як ми в машині, чому не робимо профілактичне очищення барабана з лимонною кислотою. У пральному порошковому відсіку заповнюємо пакет (25 г) звичайної харчової лимонної кислоти.
10. Увімкніть машину на гарячому режимі миття, у мене є 95 градусів. Коли він був над, навіть мій старий автомобіль виглядав набагато більш гідний.

Зверніть увагу:
На жаль, цей метод я не можу повністю позбутися від грибка цвілі, але тільки відлякати його протягом деякого часу. Хоча я майже висушлюю каучук після кожного миття і спробувати тримати машину відкритим між миттями, близько 1 раз на рік, я повинен очистити пральну машину таким простим способом.