Попереднє затирання: звичаття рефінгу і крітування заздалегідь

У вас є такий вид психологічного захисту від больових відчуттів, щоб відмовитися від того, що дорого і важливо для вас, і «беріг» людину, ідея, мрія, відносини.

Чому? «Щоб гасити, вигорнути, щоб він хворий і гине. Чому затримка, якщо це буде все? ?

Прелімінарний жир - це поетапна трагедія без об'єкта граната. Немає одного померла, ніхто не залишив, зв'язки не зламаний, ідея має безліч шансів на виживання, і мрія ще не хвилювалася, і людина вже відмовилася – “Чому достатньо!” Дякуемо!

Гриф може мати реальні причини - кохана людина тяжко хвора, діагноз робиться, дні занурюються - родичі починають «задуха мертвих», хоча людина все одно живиться.

Але це також буває, що поганий результат тільки один з варіантів, але людина перестає на ньому.

Чому?

«Я б не зашкодував себе зараз, ніж хтось ще болить мене пізніше. ?

«Я відірю свою пісню з серця. Я віддаю ідею, захоплюю мрії. Я спалю її все і тим самим захистить мрію від «використання» і болю розчарування. ?

Вбиваючи, що все ще живий і може жити, надаючи борти, відносини, беріг і кріінг - це спосіб захистити себе від ваги досвіду можливих втрат.

У цей момент досвід минулих втрат надпорошує очі так багато, щоб людина не відрізнялася від того, що відбувається зараз і що було потім.

Де це, і де це фантазії?

голоси минулого починають звучати в голові, граючи і знову, що вже було дуже болючим! Так, якщо є навіть найменша загроза втрати, відмова! Скажіть прямо зараз! Це божевільна біль ще більше!

«Чи не боляче, - хто скаже і миттєво знецінить все, що було настільки важливим і цінним. «Я не хочу цього. І без неї живуть люди, і я живу. І зробивши так, він вето на гору – це фоліш для того, що вам не потрібно.

І хто скаже, мені це потрібно, і це було важливо, і я бажав це погано, але Він або Велике Єва люди відійшов від мене. ?

Хто взяв його? Це правда?

Нерідко ніхто не відійшов. Не було. Але чоловік відмовився заздалегідь будь-яку можливу боротьбу, прокинувшись за своїми інтересами, говорять про те, що "Я важливо, дуже важливо і я спробую на сто і п'ятдесят разів".

Ніна з нас імунітет від болю.

Життя дуже непередбачувана.

Але якщо ви думаєте, що надання вам важливого страхування від можливих втрат, розслабтеся, ви приймаєте бонус більш, ніж він може бути в реальності.

Вас цікавить.

Поверніть ситуацію на користь: як реагувати на упереджені ставлення

Не відпустіть своє життя пізніше.

Краще здобути досвід роботи перемог.

Як це?

Або ви боїтеся, що ви досягнете успіху? Що буде розвиватися відносини, ідея буде вигорнути, мрія буде вірно, і проект все ще реалізується?

Після того, щоб відмовитися і сказати, що заздалегідь варто захистити себе не так багато від болю втрати, вона все одно повинна бути досвідченою, але від можливості, що вона все ще відбудеться - людина буде вижити, відносини будуть, мрія реалізована, і проект буде працювати.

Що таке виправда, що краще відмовитися від входу, ніж ризикувати?

Ху?

Це те, що я думаю, що ми думаємо.

Автор: Ірина Дибова