Я ніколи не пишу чай з цим продуктом знову! Я не чув цього.

Якщо ви хочете пити чай, ця інформація обов'язково зацікавить вас! Навіть найкорисніші сорти зеленого чаю здатні завдати шкоди організму і викликати несправності в своїй роботі, якщо використовувати цей напій неправильно.

Чоловік, який п'є чайПодовжує життя, омолоджує, захищає себе від раку. Але тільки якщо це робить його максимально корисними ...

Як правильно пити чай
  1. Не пити занадто гаряча чай
    Це впливає на слизову оболонку горла, стравоходу і шлунку, розвиток патології шлунково-кишкового тракту можливо.
  2. Не можна пити гарячий чай з медом
    Це відомий факт, але все ще повторюється: мед додається до кипіння води, не тільки втрачає всі свої корисні якості, але і стає небезпечним для здоров'я! При нагріванні фруктоз, що міститься в меді, окислюється, і це може викликати пухлини в кишечнику і шлунку.
  3. Чай з молоком менш корисний, ніж без молока
    Молоко зменшує кількість катехінякі містяться в чайі. Це катехін, який є потужним інструментом, який запобігає розвитку ракових клітин в організмі.
  4. Чай з цукром не приносить користь організму
    Найкраще не додати цукор до чаю - в цьому випадку напій буде дійсно загоєння. Також не рекомендується пити чай з солодкими та печивоми: дієтологи наполягають, що з чайом людина їсть набагато більше вуглеводів і часто це причина метаболічних порушень і зайвої ваги.
  5. Не кинути лимон в чай.!
    Це не корисно і в деяких випадках може бути шкідливим. Наприклад, чай з лимоном протипоказано людям, які мають будь-які проблеми з травленням. Краще це зробити: пити трохи теплого чаю, потім покусити його скибочками лимона і знову пити. Цей напій принесе найбільшу користь організму!

Ніколи пити чай після вживання спирту. Це справжній тест для нирок. Чай містить аофиллінщо стимулює вироблення сечі в нирках. В результаті непроти ацетичного альдегіду можна потрапити в нирки, подразнюючи нирки, в деяких випадках це може викликати серйозні запалення і захворювання.

Як Пити Кожен повинен знати, бо ми поважаємо цей напій стільки, скільки китайців. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!