513
Цікаві факти від життя Джека Ніколсона
- Його справжнє ім'я Джона Йозефа Николсон.
- Незвичайні обставини його народження: Джек завжди думав, що він був піднятий матір'ю і старшою сестра. І тільки в зрілості дізнався, що це, відповідно, його бабуся і матір, які пішли на заготівлі, щоб зберегти честь останнього, який завагітнівся від злому.
- Ніхольсонські предки були голландськими, ірландськими та італійськими.
- У старшому шкільному випускі (1954) він був визнаний Клоуном класу, тому що тяга Джека для актора була відкрита іншими однокласниками.
- Nicholson є шанувальником команди баскетболу Лос-Анджелеса. У своїх контрактах він не знімається на дні своїх улюбленців.
- Джек особисто знайомий з Fidel Castro і любить ведмеді кубинський диктатор, який він серйозно вважає генієм.
- Актор не з'являється в публічному режимі без темних окулярів.
- Джек був офіційно одружений тільки один раз, щоб актриса Sandra Knight (1962-1968).
- Він мав ускладнений 17-річному парафію з акторкою Анжелікою Хьюстон, який здав його при подругі Ребекка Брусард народжувався на Нікхолсон.
- Вона має чотири діти: дочка Дженніфер від лицаря, дочка Мед за моделлю Winnie Hallman, дочка Лорраїн і син Раймонд Брюсард.
- Звісно, куртка більше не жінка, коли він був молодий. Він колись сказав: "Я тільки бере Віагра, коли я витрачаю час з більш ніж однією леді. й
- Він є співвідношенею XX століття живопису і має власну колекцію мистецтв, яка містить кілька відомих творів Пікассо.
- Nicholson був близьким другом кінця Marlon Brando. Серед своїх близьких друзів Сін Пенн.
- На додаток до баскетболу, актор любить гольф (співає себе) і, непарно, боротьба (тільки дивитися).
- Голос Ніхольсона був використаний в рекламних оголошеннях для телефону Nokia N95 "Я маю щось в кишені".
- Він повернув роль Луїса Цифера в фільмі Ангела Серце (1987 р.).