Цікаві факти від життя Джека Ніколсона

1. Його справжнє ім'я Джона Йозефа Николсон.
  2. Незвичайні обставини його народження: Джек завжди думав, що він був піднятий матір'ю і старшою сестра. І тільки в зрілості дізнався, що це, відповідно, його бабуся і матір, які пішли на заготівлі, щоб зберегти честь останнього, який завагітнівся від злому.
  3. Ніхольсонські предки були голландськими, ірландськими та італійськими.
  4. У старшому шкільному випускі (1954) він був визнаний Клоуном класу, тому що тяга Джека для актора була відкрита іншими однокласниками.
  5. Nicholson є шанувальником команди баскетболу Лос-Анджелеса. У своїх контрактах він не знімається на дні своїх улюбленців.
  6. Джек особисто знайомий з Fidel Castro і любить ведмеді кубинський диктатор, який він серйозно вважає генієм.
  7. Актор не з'являється в публічному режимі без темних окулярів.
  8. Джек був офіційно одружений тільки один раз, щоб актриса Sandra Knight (1962-1968).
  9. Він мав ускладнений 17-річному парафію з акторкою Анжелікою Хьюстон, який здав його при подругі Ребекка Брусард народжувався на Нікхолсон.
  10. Вона має чотири діти: дочка Дженніфер від лицаря, дочка Мед за моделлю Winnie Hallman, дочка Лорраїн і син Раймонд Брюсард.
  11. Звісно, куртка більше не жінка, коли він був молодий. Він колись сказав: "Я тільки бере Віагра, коли я витрачаю час з більш ніж однією леді. й
  12. Він є співвідношенею XX століття живопису і має власну колекцію мистецтв, яка містить кілька відомих творів Пікассо.
  13. Nicholson був близьким другом кінця Marlon Brando. Серед своїх близьких друзів Сін Пенн.
  14. На додаток до баскетболу, актор любить гольф (співає себе) і, непарно, боротьба (тільки дивитися).
  15. Голос Ніхольсона був використаний в рекламних оголошеннях для телефону Nokia N95 "Я маю щось в кишені".
  16. Він повернув роль Луїса Цифера в фільмі Ангела Серце (1987 р.).