Він кидає свою маму стільки, що він оплачує все. . й

Його мати завжди втомилися і нещастя. Вона живе тільки для сина, так що він має це, і найголовніше, майже як люди. Вона навіть переносить батька, яка руйнує її життя. Чи не заробляється батько, або напої, або немає. Але є.

«Я залишаю, але Аліошка потребує батька» "Я врятував ваш батько, якщо це не для вас, я б розлучився його довгий час", він чує як підліток, коли він перестає виглядати як хлопчик-зайчик. «Я кладаю все своє життя в сина, і зараз, звичайно, мені не потрібно,» він чує після весілля.

Мати послухала все своє життя, і все через нього, через його кров, через сина. Вона відхиляла себе всім, всім йому, сина. Він жив у пеклі, але його син мав батько. Мама постраждала від життя, бо її сина, її сім'я, її матір, це все.

І тепер він повинен. Я насправді мила мій мама. Вона не мала життя через нього. Тепер він знає про те, що вона повинна мати це життя.

І він мухає до своєї матері для першого хребта, купує другий холодильник, хоча в своїй сім'ї недостатньо для діаперів, і кожен день після роботи він відвідує свою маму папугу, тому що Кеша пропускає, і коли Кеша пропускає, мати знеболюється, і вона не допускається.

Він хороший син, тільки сердитися і втомився. І його дружина, Мегера, не розуміє. Він кидає свою матір стільки, що він оплачує все і сплачує рахунки, іноді з грошима, іноді з часом, потім з провиною.

І він не розуміє, що він не може платити. Він кидає мами багато більше, ніж його квартира і його щоденний звіт про життя. Він кидає свою маму своє життя. Вона подарувала йому, право? Дала. Тепер він хоче компенсувати. І він думає, що це ярмарок.

Чи можна платити за життя? Що таке ярмарок? мільйон? Два? мільярди? Зелений або наш, дерево? Я просто дивую, скільки коштує купити сина з життя моєї мами? І ви знаєте, що я помітив?

Чим більше нещастя мати в своєму житті, тим більше дорогоцінного життя сина. Іноді вартість засобів до небесного, або досить до життя.

Мама вимагає життя: Я не маю свого життя, тому ви даєте мені своє. А хлопці дарують. У різних варіантах - хтось з грошима і кварелі з дружиною, і хтось пропускає своє життя в туалеті з сильними напоями і лікарськими засобами, як при поверненні життя назад. Якщо вам не потрібно життя, що не належить до тебе.

І я дивлю, чому школа не пояснює явних?

1,1 км Життя – подарунок. Не угода, не користь, не контракт з продажами. І якщо це було зроблено, ви не знаєте, що для нього немає.

2. Життя не має ціни. Це безцінне. Якщо ви хочете платити, ви все ще повинні. Але ми пам'ятаємо це подарунок, не ми? Припинити торги. Не працює? Потім вексельуйте дитину прямо.

3. У Мати святий, звісно. Але мама, вона дійсно означалася, щоб підняти сина як щасливий чоловік, не втомився, тривожний чоловік. Мама, як тато, щоб навчити себе самостійно, і бажано щасливо. Це їхня робота, виховання.