Фрази, які жінки просто ненавидять

Я почув їх. Багато жінок почули їх, і вони слухають їх. Ні. Не можна. Від близьких. Колись любили. Немовлята.

Якщо я мав два життя, я живу з вами.

Тексти пісень, а це означає: Я вірю в реінкарнації, але я не вірю, що він буде тримати його обіцянку в наступному житті. Якщо він любив вас, він буде з вами в цьому житті. Він ніколи не прогадав, що він любить.

- Я не можу зробити вас щасливими. Я не маю...

Він не мав нічого, перш ніж він почав відносини з вами. Але тоді він кинув все, що він може на ногах. «Я не хочу нічого зробити для вас». Вам не цінний, і потрібно почути це. Коли людина любить, він робить.

Я люблю тебе, тому бажаю вам щастя з іншим чоловіком, який може подбати про вас.

Ви будете щасливі з іншим чоловіком. Якщо ви не хочете бути з кимось, хто не любить тебе. Коли чоловік любить, він відповідальний і вирішить свою жінку. Він не дасть йому іншим. Ось як працює.

- Я завжди люблю тебе. Глибоко. У душу. Ви будете невидимі в серці.

Ні, не те, що глибоко. Не буде. Це занадто багато. Ви гідні розуміння любові та розуміння відносин. Прокинутися поруч один на сніданок, а потім піти на покупках або навколо міста, щоб зробити свій власний бізнес і відчувати себе один одному, готувати разом, подорожувати разом, щоб зібрати дітей. Любов - життя, не сниться.

У мене є обов'язки, я не можу бути з вами.

Звуки гідні, але це не має нічого спільного з любов'ю, принаймні не з вами. Відразу згадується фільм «Круля романтика», де герой Михалков після відведення леді серця сказав: «Я не займаюся ланцюгами, я проходив шейками». Схіппі такого персонажа, лет...

- Я завжди пам'ятаю тебе.

Ви хочете пам'ятати? Але ви не класичний або багатомовний столик. Ви будете вмирати, як кожен інший, ви тільки зараз. Ми маємо жити зараз. Ви не повинні зацікавити те, що він буде робити далі, важливо, що він не в даний час.

Не чекайте на зміни. Не змінить.

Не чекайте кохати. Якщо є шашлик у почуттях, то буде не любити, але залежність.

Не чекайте, поки вони не заощаджуються. Життя може проходити в цьому чеку, тому просто жити.

Не чекайте, щоб отримати краще. Сама причина. Хто знає, можливо, Анна вже розливається маслом. Не чекайте.

Можливо, це вірно, тому що хтось не любить вас, як ви хочете, щоб вони не знали, що вони не люблять вас з усім серцем. Нехай він робить. По-своєму. Кожне серце відрізняється. Ви хочете бути «на свій спосіб» або відчувати себе коханим?

Головний секрет полягає в тому, що щастя в відносинах відбувається, коли ідеї про любов збігаються або дуже близькі. Якщо це звучить, то в даний момент немає любові. Є щось інше - симпатія, пам'ятка, зручність, романтичні фантазії, але не любов.

Мед, ви все одно думаєте по-різному?

Автор: Лілія Ахремчик