Я 40 і тут 20 найважливіших речей, які я дізнався про життя.

Через тиждень я перетворю 40, і на честь цієї події я вирішив писати про всі важливі речі, які я навчився в моєму житті ... і що я хотів би знати і зрозуміти набагато раніше. Р

Веб-сайт 40-річна жінка розкриває те, що вона дізналася про життя.

1,1 км Я дійсно вірю, що якщо я любив і прийняв себе, як я, з моїми сильними і слабкими сторонами до того, що я можу уникнути багатьох ступінчастих помилок і неправильних рішень. Так просто - і так складно. Він йде через біль, але він приносить свободу.

2,2 км Тексти пісень, а це означає: Незалежно від того, що надихає вас, спробуйте дати свою душу, що вона потребує. Спробувати нові речі, знайти себе до тих пір, поки ви не знайдете щось, що дає вам внутрішній почуття свободи і тепла.

3. У Довгий час я спробував контролювати все в моєму житті, бути міцним і ніколи не шукати підтримку інших. Але тепер я розумію, що наші соціальні зв'язки, наша мережа близьких і друзів, є найважливішим для нас. Прийміть їх непросто - так тримати на них і дозволити собі бути слабкими, хоча б іноді.

4. У Іноді, коли я був дуже щільно, маска, яку я здавалася, щоб виростити на обличчя - маска самообраної і незалежної жінки. Не знаю, що я дійсно збираюся. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони цінують її.

5. Умань Величезна частина мого життя була присвячена всім питанням для інших - іноді до точки, де я забув про себе. Я думав, що це зробить моє життя - але насправді це було повільно гасити мене. Ви можете знайти час для себе - ви не менш важливі, ніж інші, навіть найближчі, люди.

6. Жнівень У мене було багато зайвих відносин, якщо я розумію це, коли я був молодшим. Якщо це справжній компроміс, не виправданий концесію. Подбайте не тільки давати, але і отримувати щось від відносин – або відмовитися від них, якщо ви не хочете зустрітися.

7. Про нас Подорожі! Подорожі! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я поїхав трохи, коли я був молодий і не мав дітей, і це було дуже класно. Пам'ять цього є більш дорогоцінними, ніж всі речі, які я купив. Якщо я зрозумів це раніше, я б витратив багато більше на подорожі і менше на нові меблі. Подорож про натхнення та свободу.

8. У Уроки Я був неймовірно жорстким і не намагався боротися з ним. Здавалося мені, що постійне занепокоєння може допомогти мені краще контролювати життя і життя близьких. Але це не варто. Ви знаєте, що це божевільна, незалежно від того, що ваші турботи. Це просто добре. Релаксуйте свій контроль і ви будете відчувати себе краще.

9. Навігація Не порівняйте себе з іншими, перестайте порівнювати себе всім іншим. Так, важко протистояти порівнянням, скажеш, близьким другом, життя якого ви добре знаєте, але в цілому, це океї. Однак, порівнюючи себе з цілим Instagram є disastrous. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як тільки ви поставите всі ці безкінечні порівняння з вашої голови, життя відразу здалося яскравіше і яскравіше.

10. Як і багато інших дівчат, я виріс на мультфільмах Дісней принцеси і мрії князя Чармінгу. З віком я почав залишатися певними очікуваннями - що мій обраний повинен і не робити. Я заміжу зданий, щоб відповідати їм спочатку, але ... він виявився, що він не був закритий мені на всіх. Одруження згорнулася, і я кинув всі мої очікування в траву і знайшов чоловіка моєї мрії, які я прийняв для того, хто він був.

11. Якщо я повернувся в мої 20-ті роки, я спробую багато професій, я б дізнався про мої залежності і таланти, і я ніколи не дозволяв собі працювати як окс без задоволення - тільки для виживання. Якщо це не сталося - відмовтеся від неї і подивіться на інший, ваш і унікальний.

12. Подумайте заздалегідь про те, що ви будете жити на пенсії. На 20, здається, що життя і молодь нескінченні - вірити мене, вони не, і кожен з нас повинен бути впевненим. До тих пір, як ви можете працювати і заробити гроші, поділитися своїми руками 20 років, і ви 50 років і ви будете сказати подяку.

13.00 р. Юнайтед - це самопізнання, але це молодий, хто має достатню ентузіазму і силу, щоб допомогти близьким. Як інвестувати в власну душу. Не прогріває вас протягом багатьох років, як відомо, що ви допомогли людям, чи є волонтерство, благодійність або просто допомога, хто слабкий, ніж ви.

14. Занурення себе та інших багато, занадто багато часу я витратив на відставку і гнів - і шкодую його. Опір знищує душу відхилених, і після того, як багато нападів відбувається просто через дрібні речі! Вчимося прощати, щоб не ставити зайві перешкоди між собою і щастям. Минуле повинно залишитися позаду, незалежно від того, як боляче це, і не тримати руки разом.

15.00 р. Чому відходи з негативними людьми? Іноді важко позбутися від кого-небудь негативно: наприклад, друг, який був знайомий з дитинства і важливо, щоб ви раптом ставали безглуздим і завжди шкода. Якщо люди не розуміють, що ви повинні підтримувати і заохочувати один одного, не тільки брати, але і дати, то це не проблема. Те ж саме стосується відносин, які вижили себе і стають проблемою: знайти силу, щоб розбити їх і побудувати нові.

16.00 р. Я бажав всіх навколо мене, щоб бути щасливими, незалежно від того, що він коштує мене. Навіть коли я не скажу, це часто стежить нестерпними панелями совісті. Але чим старшим я отримую, тим більше я розумію, що «не» є кращим бар’єром між мною і всілякими негативністю. Крім того, не дозволяйте іншим нав'язувати ваші бажання або непотрібні зобов'язання щодо вас. Ні, період.

17.00 р. Подумайте дуже уважно, перш ніж сказати «Я погоджуюсь» в реєстрі Половина шлюбів закінчиться розлученням – така статистика, чи подобається вам чи ні. Саме тому ми говоримо «так» таким чином, що занадто висипається і спонтанно. Якщо тільки дівчата знали, скільки болю і провини розлучення приносить, навіть коли це виправдано і необхідно! Подумайте сотні разів перед тим, як перейти до реєстру.

18 років Ми живемо в світі, описаному Карролом в Алісі в Шукаю Скло: ви повинні бігти дуже швидко, щоб просто залишитися в місці ... і бігти двічі так швидко, якщо ви хочете отримати десь. Але навіть в цьому світі, в середині лаванди бізнесу, дзвінків і електронних листів, іноді доводиться зупинитися і просто подивитися на зоряне небо або пахнуть дикими квітами.

19.00 р. Я хочу, щоб я знав, що набагато швидше! Іноді мені здається, що бажання відповідати – корінь всіх наших неприємностей. Ні, ви не повинні виглядати ідеально, чудово поводитися, бути ідеальною для тих, хто вважає, що, як breeze буде літати без сліду. Що думають про те, що люди? З усіх безшумних турбот, це найзручніше. І так, ви можете носити, що улюблені бікіні на пляжі. Звичайно, ви можете!

20. Постарші ми отримуємо, чим гірше ми відчуваємо про зміну. Я думаю, що це все про ілюзію безпеки: до тих пір, поки нічого не може статися. Може бути, але нічого хорошого може статися в світі, де все стабільно і передбачувано. Любов змін робить нас гнучкими і привабливими. Спробуйте змінити будь-який час - маршрут, сніданок або меблі: навіть ці маленькі речі принесуть вам багато задоволення.

Веб-камера