12 Знаменитостей Де час не виходить

Ці 10 зірок виглядають молодше, ніж ми думаємо. Деякі пощастили з генетичними речовинами, деякі з пластичних хірургів. Не розумію. Результатом є те, що час просто не здається працювати на них. 1. Гвен Стефані Блондин краса, смарт і соліст групи No Doubt, увага, 45 років. Я. Ми не віримо в це.

2,2 км Сальма Хайек Якщо ви шокували вік Гвен Стефані, краще сідати, тому що Ms Hayek 48. Вона ще не дратує.

р.

3. Альсон Ганніган Ми вперше впали в любов з alison в далекий від 90-х, коли ми побачили її в Buffy Vampire Slayer. А потім на «Що я бачу свою маму». Ми не будемо тягнути, вона 41.

4. Дженніфер Аністон, здається, зробив деякі проблеми з девілом. Тому що актриса не змінює. Навіть зачіска така ж, як і в першому епізоді друзів. Але ви не можете літати час - вона 46 тепер.

5. Умань Ви, ймовірно, погоджуєтесь, що актор, який втілював образ легендарного пана Шелдона Коопера, виглядає 27 років. Всі права, 30. Він фактично 42 роки. Це його.

Р

6. Еліаг Дерево, солодкий хоббіт Фродо Багіни Шири, 34 роки. Якщо ви не вірите нам, Google.

455189

7. Про нас Halle Berry - це веселий і красивий Halle Berry 48 років. Кожен повинен бути!

Р

8. У Рахель МакАдамс Канадська акторка вразила глядачів та критики з її виступом в щоденній пам'яті. Вона була 25 потім. Зараз 36, вона ще талановита і чарівна.

9. Навігація Keanu Reeves є найбільш секретним і стильним актором у світі за 50 років. Так, я думаю, що я провів 20 років глибинного сну, бо половина століття це самий несподіваний.

р.

10. Ярослав Лето Немає коментарів. Він вже пристойний.

www.adme.ru/svoboda-kultura/10-znamenitostej-vozrast-kotoryh-udivit-i-ne-tolko-vas-972010