Як зрозуміти 5 секунд, що ваш співрозмовник є складною особою

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І ми робимо це абсолютно несвідомо. Що відрізняє складну людину в розмові в перші кілька секунд спілкування? Чи можна розрахувати її з коментарів в мережі? Відповідь так. Веб-сайт публікує статтю популярного блогера Морана, який допоможе вам швидко розрахувати людину, для яких говорять його комплекси.

Веб-сайт: http://www.facebook.com По-перше, які комплекси? Це психологічний стан при зосередженні на деяких деталях себе, хвилюючись про нього виростає за межі всіх нормальних обмежень. Наприклад, 46-розмірна жінка вважає, що вона настільки жирна, що вона відчуває себе, як кожен перетворюється навколо. Про свою особливість, здається, що навколишні люди цікавляться ним. Але крім декількох рідкісних вин, це не справа.

Сьогодні, в той час як я був покупками, я бачив принаймні кілька тисяч людей. Але я не можу описати будь-який з них, крім тих, які я зустрічаю весь час. Я не пам'ятаю свою висоту, їх вага, їх колір очей, їх форма вуха, їх ніс перегній. Я не подбаю про інші народні баттс, вуха, трюфети, кальфи і форму брів. Я не піклуюся про те, скільки вони роблять, скільки вони їсти, скільки вони одружилися, або що їхня освіта. Дуже мало часу, щоб привернути увагу до цих дрібниць. Це те ж саме для більшості людей. Ми зацікавили наших дружин, пара друзів і матері. Решта нас буде забута в п'ять секунд. Про нас

Але є деякі люди, які покажуть в нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але більшість відсотків незнайомців полягає в тому, щоб псувати отруту в нас. Хто ми вважаємо, що ми повинні думати. Головна?

Чому це незнайомець або цей старший чоловік так зацікавив мої губи, руки, баттс, зарплата і хто я провів ніч з? Що це важливо для них і як я можу вплинути на якість життя? Зрозуміло! Єдине пояснення цієї поведінки комплексий Комплексні люди постійно порівнювати себе іншим, намагаючись підтвердити їх нормальність, тому ми отримуємо в поле уваги. Деякі деталі нашого зображення – детонатор, який вибухає механізм активації комплексу. І виходить комплекс з усіх його руйнівних повноважень.

Це особливо помітно для мене, оскільки я можу проаналізувати сотні тисяч сердих коментарів з усіх видів людей. І простежував візерунок. Інші люди виглядають потворними. Інші життєдіяльності обговорюються бідними. Кричить про жіночу сексуальність, жир і старий вік чоловіка на стадії зцілення лібідо. Зосереджується на освіті - приступ. Кількість дітей, які не мають інших досягнень. Вони псуються жирні люди - схуднення і сидячи на дієтах, а також тих, хто себе схильний до повноти. Виняток немає. Виняток - люди, які були збагачені в дитинстві так багато, що вони почерпують себе практично повністю. Тим не менш, це виняток тільки підтверджує правило. І смарт люди давно помітили цей візерунок. Афіша Щоразу ви відкриєте свій рот, щоб сказати щось непристойне, ви не проявляєте нічого, але власної складності. Перед тим, хто стане доступним і бачить всі ваші секретні страхи. Поведи мене, це дуже помітно.

Чому це відбувається? Відповідність полягає в нашій освіті. На жаль, наші діти часто буквально незламні. Ви бачили цю картину: дівчина йде, скажеш, і мати непогано б'є її на спині. Дівчина в підлітковому віці стала трохи жиру, і мати хороших намірів говорить її, що вона не буде одружена з такими асами? Хлопці лякають до смерті, а батько також збиває його з поясом для страху? Все відбувається. Не кажучи вже про ті випадки, коли ми порівнюємо з сусідом Колі, паном Вася або однокласником Паша. Це поведінка батьків, які створюють основу для формування комплексів. Як небезпечні комплекси? Вони роблять нас. Для більшості наших життів ми думаємо про те, що ніхто не піклується про себе.

Ви помітили, як в Росії вони люблять фотопідбірки з американських і європейських магазинів, коли вони фотографують прогулянку? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тому що в ній немає впевненості. І впевненість в собі призводить до успіху швидше, ніж вагінальне вдосконалення.

Ви знаєте, які поради Оксани Робскі дав дівчатам, багаторазово одружилися з багатим і відомими? Ви знаєте, що вона сказала про залучення успішного мільйонера? Вибачте всі дівчата, які красиві, ніж ви. Поцілунки для задоволення підіймки, довгі прямі ноги. По-іншому скаже, Уг, вона одягнена потворна і її обличчя старе. А ти кажеш, що дівчина! Дивитися на ці ноги! І ви знаєте, що? Вдалий чоловік, швидше за все, прикусити. Не її. Ви. Недолік комплексів дуже привабливий.

Розмиваючи складну людину нескладно - він чіпляє до недоліків інших. І для мене набагато ефективніше випромінювати впевненість. Прайміть інших. Вибачте, що ви хочете про інших.Зосередьтеся на позитиві і позитивний акцент на вас.

English, Українська, Français...

Категории

Смотрите также

Новое и интересное