986
Екскурсія по швежу
Минулого року ми мали заплаву в районі. як виявилося, фундамент впав під будиночок, впав в колектор, машина війшло в утворений отвір і заглушила річку - вода вийшла. Ця подія не дала мені миру. Остання субота з індивідуальною особою перейшла на кисневий хімічний завод, який не працював. це давало зростання незадоволеності і руху в ногах. Моск швидко знайшов розчин - пам'ятав про цю річку. з деякими неймовірними зусиллями, потішивши дружину і поїхали з собою в середині вечора. Так, завдяки деяким людям ми чекали досить довго, для кого я здійснила набір хіміки (хоча пізніше я кинув її, не в річці перетягни) і які навіть не турбували назад і розповідають, чому вони не прибули. Сама річка. не розуміли, що сталося, але, загинув і оселився на півгодини в першій камері. річка підкорена з першого погляду. бути улюбленою річкою. Вперше в 6 років він змінив акумулятори в ліхтарі, тому він просто Аззі, ріжучими скосами з потужним променем ненависті. камера не є власною. кицька. не вдалося впоратися з підсвічуванням. пердят Я буду використовувати лише мій метод.
Шент Олександр Клочк.
р.
, Україна
1 999 р.
9955725 Р
через artdel.ru
Шент Олександр Клочк.
р.
, Україна
1 999 р.
9955725 Р
через artdel.ru